Katalogas
Ajurvedinė Amla vaisių tyrė Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g
Prekės ženklas: Cosmoveda
Ajurvedinė Amla vaisių tyrė Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g
  • Ajurvedinė Amla vaisių tyrė Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g

Ajurvedinė Amla vaisių tyrė Chyavanprash, Classic Ayurveda, 200g

Prekės ženklas: Cosmoveda

Chyavanprash yra tradicinė ajurvedinė Amla vaisių tyrė su įvairiomis vertingomis sudedamosiomis dalimis, apie kurią sklando daugybė legendų.

Tai vienas iš garsiausių ajurvedos receptų, aprašytas daugiau nei prieš 2000 metų Čaraka Samhitoje - ajurvedos klasikinėje knygoje, kuri skaitoma ir šiandien.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 10130/1

Chyavanprash yra tradicinė ajurvedinė Amla vaisių tyrė su įvairiomis vertingomis sudedamosiomis dalimis, apie kurią sklando daugybė legendų. Tai vienas iš garsiausių ajurvedos receptų, aprašytas daugiau nei prieš 2000 metų Čaraka Samhitoje - ajurvedos klasikinėje knygoje, kuri skaitoma ir šiandien.

Esminė Chyavanprash sudedamoji dalis yra Amla (botaninis pavadinimas: Emblica officinalis, angliškai - Indian Gooseberry), kuri Indijoje gerbiama kaip šventas vaisius. Amla yra ajurvedinis supermaistas, kuris, kaip teigiama, balansuoja visas tris došas.

Jis yra malonaus, saldžiai aštraus, šiek tiek rūgštaus skonio, todėl tinka, pavyzdžiui, kaip sudedamoji dalis į mišraines, taip pat kaip užtepėlė arba tiesiog grynas.

Classic Ayurveda Chyavanprash gaminamas iš aukštos kokybės ingredientų tvarioje žemdirbystėje ir laukinėje gamtoje. Atliekami griežti kokybės tyrimai, o atvežus į Vokietiją, Vokietijos laboratorijoje* ji patikrinama dėl kenksmingų medžiagų. Jis išpilstomas į stiklainius "Classic Ayurveda" gamykloje šiaurės Vokietijoje.

Vartojimo rekomendacija: Po vieną arbatinį šaukštelį po 8 g du kartus per dieną (atitinka 16 g per parą). Per parą suvartojama 3,6 g amlos ir 243 mg polifenolių.

Sudedamosios dalys: Akmens cukrus, pagamintas iš cukranendrių cukraus, maltas*, amla (Emblica officinalis) 22 %, medus, sezamų aliejus, sviesto riebalai, bambukai (Bambusa bambos), ilgieji pipirai (Piper longum), kardamonas, cinamonas (Cinnamomum zeylanicum) Vandeninis ekstraktas iš: Madjo medis (Aegle marmelos), Vasa (Adhatoda vasica), žemės erškėtis (Tribulus terrestris), ilgieji pipirai (Piper longum), vynmedis, Guduchi (Tinospora cordifolia), chebuliniai mirobalanai (Terminalia chebula), Bhumyamalaki (Phylantus niruri ), Kipro žolė (Cyperus rotundus), Agnimantha (Premna integrifolia), Damoklio medis (Oroxylum indicum), Patala (Stereospermum suaveolensis), Ghambhari (Gmelina arborea), Indijos nakvišos (Solanum indicum), Kantakari (Solanum xanthocarpum), Salaparni (Desmodium gangeticum), Prisniparni (Uraria picta)

* Sharkara ® / Pagaminta Indijoje / Supakuota Vokietijoje

Laikymo sąlygos: Atidarytą laikykite vėsioje ir sausoje vietoje. Chyavanprash nereikia laikyti šaldytuve, tiesiog įprastoje, vėsesnėje temperatūroje.

Kilmės šalis: Ne ES

Grynasis kiekis: 200g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Amla Natur GmbH, Drestedt, Vokietija

Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
250 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena