Katalogas
Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Pušų eterinis aliejus pasižymi priešmikrobinėmis, priešneuralginėmis, antiseptinėmis, priešvirusinėmis, baktericidinėmis, priešuždegiminėmis, diuretinėmis, atsikosėjimą lengvinančiomis, insekticidinėmis (vabzdžius atbaidančiomis), stiprinančiomis, nervų sistemą stimuliuojančiomis savybėmis. Itin naudingas kvėpavimo takų sistemai, skaudant raumenims.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5903794180932

Pušų eterinis aliejus yra gaivaus ir gaivinančio kvapo. Dėl šildančių savybių jis puikiai veikia raumenų ir sąnarių skausmus. Inhaliacijos, į kurias dedama pušų aliejaus lašų, suteiks pagalbą nuo peršalimo, sinusito ir viršutinių kvėpavimo takų ligų. Pridėdami keletą eterinio aliejaus lašų į židinį, atgaivinsite orą ir sumažinsite psichinio nuovargio simptomus. Aliejus stiprina imuninę sistemą ir padidina organizmo imunitetą.

Naudojimas

Patalpų aromatizavimui 1 – 2 lašus pušų eterinio aliejaus lašinkite į aromatines lempas ir žvakides, inhaliacijoms – 4 – 5 lašus šio aliejaus į litrą karšto vandens ir kvėpuokite vandens garais. Procedūros naudingos sergant peršalimo ligomis, siaučiant gripui, siekiant dezinfekuoti aplinkos orą, pašalinti tabako kvapą, kosint, sloguojant, kamuojant mieguistumui, pagirioms ir pan.

Voniai 7 – 8 lašus šio eterinio aliejaus maišykite su stikline kefyro, grietinėlės, jogurto ar šaukštu druskos, medaus, švelnaus aliejaus ir pilkite į vonią. 

Masažui 5 – 6 lašus pušų eterinio aliejaus lašinkite į 20 g bazinio aliejaus ir naudokite masažui kamuojant raumenų ar sąnarių skausmams, kovojant su celiulitu ir pan.

Kosmetikai 3 – 4 lašus pušų eterinio aliejaus maišykite su 20 g bet kokio kremo ir naudokite odai puoselėti.

Derinimas

Pušų eterinis aliejus geriausiai dera su sandalmedžių, eukaliptų, levandų, niaouli, rozmarinų ir šalavijų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: eterinis aliejus turėtų būti naudojamas tik atskiedus su baziniu masažo aliejumi. Patekus į akis - nuplauti dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite tiesiogiai ant odos. 

Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų amžiaus!

Vartoti tik išoriškai!

Būtina pasitikrinti alerginį jautrumą! Prieš vartojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą odai ir kvėpavimo takams: vieną - du lašus aliejaus sumaišykite su 0,5 – 1 šaukšteliu augalinio aliejaus ir vatos gabalėliu užtepkite ant vidinės dilbio pusės, riešo ar alkūnės įlinkio. Jei po kurio laiko (daugiausiai po 12 valandų) nepasireikš alerginių reakcijų – paraudimo, niežėjimo, aliejų galite naudoti odos procedūroms.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Sudėtis: 100% grynas pušų eterinis aliejus

Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
10 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste