Katalogas
Rosmarinų eterinis aliejus, Ancient, 10 ml
Prekės ženklas: Ancient
Rosmarinų eterinis aliejus, Ancient, 10 ml
  • Rosmarinų eterinis aliejus, Ancient, 10 ml

Rosmarinų eterinis aliejus, Ancient, 10 ml

Prekės ženklas: Ancient

Lotyniškas pavadinimas: Rosmarinus Officinalis

Naudojama augalo dalis: Žydinčios viršūnės

Kilmė: Ispanija

Ekstrakcijos metodas: Distiliavimas garais

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: EO-05

Eterinis aliejus distiliuojamas garais iš augalo žiedų, stiebų ir lapų. Britų farmakopėjoje teigiama, kad iš žydinčių viršūnių distiliuotas aliejus yra geresnis už aliejų, gautą iš stiebo ir lapų, iš kurių, kaip teigiama, distiliuojami beveik visi komerciniai aliejai. Rozmarinų eterinio aliejaus kvapas yra medienos ir žolelių, jis naudojamas aromaterapijoje, kad atgaivintų ir stimuliuotų protą.

Teigiama, kad šis aliejus padeda gydyti žaizdas, nudegimus, peršalimą, gripą, nuovargį, virškinimo sutrikimus, galvos skausmus, astmą, bronchitą, podagrą, reumatizmą, kepenų ir tulžies pūslės problemas, vandens susilaikymą ir prastą kraujotaką. Masažui rozmarinų aliejus dažnai maišomas su vienu ar dviem baziniais aliejais, pavyzdžiui, migdolų, abrikosų kauliukų ar lazdyno riešutų aliejumi. Jis naudingas plaukams, nes, kaip teigiama, gerina galvos odos kraujotaką ir skatina plaukų augimą. Niekada nenaudokite šio aliejaus į vidų ir venkite jo, jei esate nėščia arba sergate aukštu kraujospūdžiu ar epilepsija. 

Rozmarinas buvo gerai žinomas ir naudojamas senovės pasaulyje. Buvo tikima, kad jis gerina atmintį, todėl tapo ištikimybės simboliu ir buvo naudojamas vestuvėse, laidotuvėse bei kitose religinėse ceremonijose. Rozmarino šakelė būdavo gražiai surišama kaspinais ir įteikiama vestuvių svečiams kaip meilės ir ištikimybės simbolis. Vengrijos karalienei buvo gaminamas "Vengrijos vanduo" iš šviežių rozmarino viršūnėlių, kelias dienas mirkytų vyne, ir sakoma, kad jis išgydė ją nuo paralyžiaus.

Pastaba: mūsų eteriniai aliejai netinka vartoti į vidų.

Sudėtis: Rosmarinus Officinalis eterinis aliejus

Kilmės šalis:
Ispanija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
10 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime