Katalogas
Bruknuolių eterinis aliejus Wintergreen, Sattva Ayurveda, 10ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Bruknuolių eterinis aliejus Wintergreen, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Bruknuolių eterinis aliejus Wintergreen, Sattva Ayurveda, 10ml

Bruknuolių eterinis aliejus Wintergreen, Sattva Ayurveda, 10ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Bruknuolių eterinis aliejus pasižymi gaiviu ir mėtų aromatu, todėl dėl raminamųjų ir gaivinamųjų savybių dažnai naudojamas aromaterapijoje.

Bruknuolių eterinis aliejus aromaterapijoje naudojamas stresui ir nerimui malšinti, atsipalaidavimui skatinti ir energijos lygiui didinti.

1195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 11 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 11 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,33 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: 5903794188037

Bruknuolių eterinis aliejus pasižymi gaiviu ir mėtų aromatu, todėl dėl raminamųjų ir gaivinamųjų savybių dažnai naudojamas aromaterapijoje. Bruknuolių eterinis aliejus aromaterapijoje naudojamas stresui ir nerimui malšinti, atsipalaidavimui skatinti ir energijos lygiui didinti. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad šis eterinis aliejus turėtų būti naudojamas saikingai ir prieš naudojimą turėtų būti praskiestas, nes naudojant didelę jo koncentraciją jis gali būti toksiškas.

Jo taip pat nerekomenduojama naudoti nėštumo metu arba žmonėms, kurie yra alergiški aspirinui.

Naudojimas

Patalpų aromatizavimui 1 – 2 lašus eterinio aliejaus lašinkite į aromatines lempas ir žvakides.

Voniai 7 – 8 lašus šio eterinio aliejaus maišykite su stikline kefyro, grietinėlės, jogurto ar šaukštu druskos, medaus, švelnaus aliejaus ir pilkite į vonią. 

Kosmetikai 3 – 4 lašus eterinio aliejaus maišykite su 20 g bet kokio kremo ir naudokite odai puoselėti..

Įspėjimai: Patekus į akis - nuplauti dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite tiesiogiai ant odos. 

Nerekomenduojama vaikams iki 6 metų amžiaus!

Vartoti tik išoriškai!

Būtina pasitikrinti alerginį jautrumą! Prieš vartojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą odai ir kvėpavimo takams: vieną - du lašus aliejaus sumaišykite su 0,5 – 1 šaukšteliu augalinio aliejaus ir vatos gabalėliu užtepkite ant vidinės dilbio pusės, riešo ar alkūnės įlinkio. Jei po kurio laiko (daugiausiai po 12 valandų) nepasireikš alerginių reakcijų – paraudimo, niežėjimo, aliejų galite naudoti odos procedūroms.

Laikyti sandariai uždarytoje talpykloje vėsioje ir tamsioje vietoje.

Sudėtis: 100% grynas bruknuolių eterinis aliejus.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
10 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena