Skanios, minkštos bandelės su trijų sūrių įdaru. Puikus pasirinkimas pusryčiams, prie salotų ar sriubos. Tešla labai maloni, lengvai kočiojasi, neplyšta.

Ingredientai:
250 g pieno (naudojau kokosų)
100 g varškės
40 g sviesto
100 g šviesių miltų
90 g viso grūdo miltų
80 g kukurūzų miltų
1/2 a.š. druskos
1 a.š. sodos
100 g sūrio su baltuoju pelėsiu (plonai supjaustyto)
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
50 g tarkuoto kietojo sūrio
Pomidorų padažas

Paruošimas:
1. Dubenyje sumaišome sviestą su varške ir pienu.
2. Kitame dubenyje su maišome miltus su druska ir soda.
3. Sujungiame skystus ir šlapius ingredientus ir užmaišome minkštą prie rankų nelimpančią tešlą.
4. Stalą apibarstome miltais (naudojau kukurūzų) ir iškočiame tešlą 7- cm storio.
5. Aptepame pomidorų padažu, apibarstome sūriu ir susukame.
6. Vyniotinį supjaustome 3-5 cm gabaliukais ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos formos.
7. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
8. Bandeles kepame 25-30 minučių.