Katalogas
Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g
  • Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g

Baltosios sezamų sėklos, Sattva Foods, 100g

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Sezamų sėklos yra puikus kalcio, magnio, baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Naudokite  kepiniams, sausainiams, košėms, užtepams ar vyniojimui, kaip pikantiškų ar saldžių kepinių pabarstuką. Galima gaminti padažus, sezamų pieną, dėti į salotas ar salotų padažus.

Skonis: saldus.

Virya: šildantis.

Vipakф: saldus.

Poveikis tridošai: М ↓ P ↑ K ↑

Tinka vartoti iki 2024-07-30.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 11
Prekės kodas: 5903794184114

Sezamas auginamas visų pirma dėl aliejumi turtingų sėklų. Dėl sodraus riešutų skonio mažos, lengvos kreminės sezamo sėklos yra naudojamos gaminant maistą (nors kaitinimas ir pažeidžia vaistinguosius polinesočiuosius riebalus). Sezamo sėklų kartais dedama į duoną, įskaitant riestainius ir mėsainių paviršius. Sezamo sėklos dedamos ir kepant krekerius.

Iš sezamo sėklų Vidurio Rytų ir Indijos konditerijos pramonėje galima gaminti pastą, vadinamą tahini arba chalva. Indijoje, Artimuosiuose Rytuose ir Rytų Azijoje populiarūs saldumynai gaminami iš sezamo sėklų, sumaišytų su medumi ar sirupu, juos apkepina Graikijoje ir vadina pasteliais.

Sezamo aliejus naudojamas masažui ir kūno gydymui senovės Indijos Ajurvedos masažo sistemoje. Ir naujausi tyrimai parodė aukštą jo efektyvumą esant hipertenzijai.

Išlukštentos sėklos yra beveik baltos spalvos be tamsios luobelės. Skrudinamos paruduoja. Jos subtiliu riešutų skoniu, kuris itin sustiprėja sėklas paskrudinus kelias minutes.

Naudojimas: Netinkamos naudoti žmonėms, alergiškiems sėkloms ar riešutams.

Sudėtis: baltosios sezamo sėklos.

Alergenai: supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Kilmės šalis: Indija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška