Katalogas
Džiovintų svogūnų milteliai, TAJ, 50g
Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška
  • Naujiena
Džiovintų svogūnų milteliai Onion Powder, TAJ, 50g
  • Džiovintų svogūnų milteliai Onion Powder, TAJ, 50g

Džiovintų svogūnų milteliai, TAJ, 50g

Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška

„Taj Indian Spices Onion Powder“ yra patogus ir universalus prieskonių produktas, paprastai naudojamas gaminant maistą, kad suteiktų svogūnų skonį, nenaudojant šviežių svogūnų.

150 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 1 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,03 €.

Prieinamumas: 9
Prekės kodas: 5905515727242

„Taj Indian Spices Onion Powder“ yra patogus ir universalus prieskonių produktas, paprastai naudojamas gaminant maistą, kad suteiktų svogūnų skonį, nenaudojant šviežių svogūnų. Pateikiame pagrindines jo savybes ir naudojimo būdus:

Kilmė ir gamyba: Svogūnų milteliai gaminami iš dehidratuotų svogūnų, kurie smulkiai sumalami į miltelius. Šis procesas sukoncentruoja svogūnų skonį ir aromatą, o kartu prailgina jų galiojimo laiką.

Aromato profilis: Jis pasižymi saldžiu ir aštriu svogūnų skoniu, panašiu į šviežių svogūnų, tačiau labiau koncentruotu. Dėl džiovinimo proceso milteliai taip pat turi šiek tiek karamelizuotą atspalvį.

Kulinarinis naudojimas: Svogūnų milteliai plačiai naudojami įvairiose virtuvėse ir patiekaluose, pvz:

   - sriubos, troškiniai ir padažai

   - mėsos įtrinti ir marinuoti

   - Salotų padažai ir užpilai

   - Daržovių ir bulvių prieskoniai

   - kepto maisto įdarams ir apvalkalams

Patogumai: Dėl patogumo nereikia pjaustyti šviežių svogūnų, todėl svogūnų skonį lengviau nuolat įtraukti į receptus.

Tekstūra: Dėl smulkios tekstūros milteliai gerai susimaišo su kitais prieskoniais ir sudedamosiomis dalimis, todėl skonis pasiskirsto tolygiai.

Ilgas galiojimo laikas: Svogūnų miltelių galiojimo laikas ilgesnis nei šviežių svogūnų, jei jie laikomi vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo drėgmės ir saulės spindulių.

Universalumas: Juos galima naudoti kaip pagrindinį prieskonį arba derinti su kitais prieskoniais, kad sukurtumėte individualius prieskonių mišinius, pritaikytus konkretiems patiekalams ar virtuvėms.

Maistingumo profilis: Nors svogūnų milteliuose yra šviežiuose svogūnuose esančių maistingųjų medžiagų, jų pagrindinis vaidmuo - pagerinti skonį, o ne būti svarbiu maistingųjų medžiagų šaltiniu.

Sudėtis: 100% džiovintų svogūnų milteliai.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime