Balinio ajero šaknis (Acorus Calamus) turi stiprų aromatinį skonį, todėl ir nedidelis jos kiekis yra pakankamas.
Balinio ajero šaknis (botaninis pavadinimas Acorus Calamus) užsirekomendavo kaip ingredientas daugelyje receptų ir taip pat kaip priedas arbatoms. Balinio ajero šaknis paprastai pridedama prie įvairių patiekalų kaip prieskonis ir suteikia atsipalaidavimą. Ši šaknis turi stiprų ir aromatingą skonį, todėl ir nedidelis jos kiekis yra pakankamas. Naudojama tinkamose proporcijomis, balinio ajero šaknis gali subalansuoti Kapha došą.
Sudėtis: 50 g maltos balinio ajero šaknies Vacha (Acorus Calamus) iš sertifikuotų ekologinio ūkininkavimo ūkių.
Vartojimas: Galite tiesiog išmaišyti 1 g miltelių (šaukštelį) šiltame vandenyje ir išgerti po valgio