Katalogas
Šventasis bazilikas Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Maisto papildas Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių

Šventasis bazilikas Tulsi, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
  • Maisto papildo 450 mg kapsulės
  • 100 % natūralios kilmės produktas
  • Šventasis bazilikas (tulsi) teigiamai veikia kvėpavimo sistemos funkcijas ir palaiko imunitetą.
  • 100% vegetarinė ir veganiška formulė
1195 €

Už šią prekę nėra priskiriami lojalumo taškai.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: 5903794186859

Pirmos klasės Ajurvedios žolė esant bet kokiiems kvėpavimo takų negalavimams, alergijoms ir astmoms. Dėl puikių gleivių išsiskyrimo savybių jis visada buvo neatsiejama Ajurvedos atsikosėjimą lengvinančių sirupų sudedamoji dalis Ajurvedos medicinoje.

Tulsi arba šventasis bazilikas kilęs iš Indijos. Be religinės reikšmės, jis turi ir svarbią medicininę reikšmę, daugiausia naudojamas ajurvediniame gydyme. Tulsi pasižymi  antimikrobinėmis  savybėmis, o dėl lapuose esančio eugenolio aliejaus taip pat turi  priešuždegiminį poveikį. Naudinga esant kvėpavimo takų infekcijomis, padeda pašalinti gleives iš bronchų, todėl yra populiarus ajurvedinių atsikosėjimą lengvinančių sirupų komponentas.

​Sudedamosios dalys: Tulsi, šventojo baziliko (Ocimum Sanctum) ekstraktas 10:1, įskaitant 10 % taninų - 45 mg, kapsulės apvalkalas – hidroksipropilmetilceliuliozė (E464).

Grynasis kiekis: 27g (1 kapsulė po 450 mg)

Sudėtyje nėra kvapiklių, dažiklių, cukraus, saldiklių, laktozės, sojos, glitimo, kviečių, mielių, konservantų, želatinos ir sodos.

Vartojimas: suaugusiems žmonėms vartoti po 1 kapsulę per dieną 8-10 savaičių, 30 minučių po valgio. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo amžiaus, lyties, sveikatos būklės ir dietos. Šis produktas gali būti naudojamas ilgą laiką, jei nėra šalutinio poveikio.

Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Jei esate nėščia, žindymo laikotarpiu arba vartojate vaistų, prieš vartodami vaistą pasitarkite su gydytoju. Jei pasireiškė šalutinis poveikis, pasitarkite su gydytoju.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Rekomenduojama
Imunitetui
Kvėpavimo sistemai
Nervų sistemai
Poveikis Vata došai
Mažina
Poveikis Pita došai
Didina
Poveikis Kapha došai
Mažina
Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
60 kapsulių
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime