Katalogas
Graviruota varinė stiklinė-puodelis, Govinda, 300ml
Prekės ženklas: AyurVedica
Graviruotas varinė stiklinė-puodelis, Govinda, 300ml
  • Graviruotas varinė stiklinė-puodelis, Govinda, 300ml

Graviruota varinė stiklinė-puodelis, Govinda, 300ml

Prekės ženklas: AyurVedica

Storo vario sienelių, tvirta ir ilgaamžė stiklinė vandeniui laikyti ir gerti.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 4038507011195
Laikinai neturime


Varinis puodelis iš Ajurvedos tradicijos

Metalų naudojimas jau seniai žinomas ajurvedos tradicijoje - šimtmečius jogai gėrė vandenį iš varinių indų. Senovės sanskrito tekstai įrodo, kad brangakmeniai, taip pat tam tikri metalai gali daryti teigiamą poveikį kūnui, protui ir sielai. Ajurvedoje ypatinga reikšmė priskiriama būtent variui. Meistriškai rankų darbo varinis puodelis idealiai tinka geriamajam vandeniui suteikti energijos.

Varinis puodelis energizuojančiam ir gyvybingumą suteikiančiam vandeniui

Vakare varinį puodelį pripildykite vandens, palikite per naktį ir kitą rytą išgerkite vitalizuotą vandenį. Ajurvedos požiūriu, vanduo perėmė vario vibracijas ir sugėrė mažus gryno vario kiekius.

Gerkite tik negazuotą vandenį iš varinio puodelio. Rūgštūs gėrimai gali sukelti cheminę reakciją su variu.

Dėmesio: Varinis puodelis pagamintas rankomis Indijoje, todėl kiekvienas puodelis yra unikalus. Nedideli įbrėžimai puodelio viduje ar išorėje yra visiškai įprasti ir neturi įtakos jo funkcionalumui.

Modelis: "Raižytas" su gražiais raštais išorėje

Talpa: apie 0,3 litro.

Varinio puodelio naudojimo ir priežiūros nurodymai
Vakare užpildykite vario puodelį šaltu vandeniu ir palikite jį per naktį. Ryte atsikėlę gerkite šį vandenį. Šis vanduo yra rekomenduojamas Ajurvedos moksle, nes, kaip sakoma, tai yra visos fiziologijos valymo priemonė. Moksliniu požiūriu, varis, kuris yra būtinas žmogaus kūno mineralas, absorbuojamas vandens.

Varis yra natūrali medžiaga, kuri dėl oksidacijos turi tendenciją tamsėti. Todėl reguliariai reikia valyti vario puodelį. Tam į puodelį įpilkite citrinų sulčių ir druskos po arbatinį šaukštelį, sumaišykite ir išvalykite kempine ar audiniu. Puodelio išorę galima išvalyti tokiu pačiu būdu. Po to vėl nuplaukite puodelį vandeniu. Šis valymo metodas turėtų būti kartojamas reguliariai, kad būtų išvengta vario puodelio korozijos. Netinka plauti indaplvėje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
300 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
39 taškai
3990 €
Laikinai neturime
Laikinai neturime