Katalogas
Stalinis vandens fontanas Auksinis Buddha ir Persipilantys Indai, 30 cm
  • Naujiena
Stalinis vandens fontanas Auksinis Buddha ir Persipilantys Indai, 30 cm
  • Stalinis vandens fontanas Auksinis Buddha ir Persipilantys Indai, 30 cm
  • Stalinis vandens fontanas Auksinis Buddha ir Persipilantys Indai, 30 cm

Stalinis vandens fontanas Auksinis Buddha ir Persipilantys Indai, 30 cm

Dekoratyvinis stalinis fontanas, skirtas naudoti patalpose, imituojantis raminančius gamtos garsus jūsų gyvenamojoje erdvėje. Fontano vandens srautas padidina Feng Shui jūsų gyvenamojoje erdvėje. Populiarus tiek biure, tiek namuose.

4995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 49 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 49 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,47 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: Waterf-03

Dekoratyvus stalinis fontanas, skirtas naudoti patalpose, imituojantis raminančius gamtos garsus jūsų gyvenamojoje erdvėje. Fontano vandens srautas pagerina fengšui energijas jūsų gyvenamojoje erdvėje. Populiarus tiek biure, tiek namuose.

Fengšui įnešimas į namus gali pakeisti gyvenimą. Fengšui - tai pusiausvyros, harmonijos, natūralaus srauto ir energijos sukūrimas, kad pagerėtų jūsų nuotaika, savijauta ir vidinė stiprybė. Vienas iš geriausių būdų tai padaryti - šis atpalaiduojantis vidaus stalo vandens elementas. 

Geram fengšui tinkama vieta, kurioje galite pastatyti fontaną, yra šiaurinis kampas, nes jis simbolizuoja vandens elementus.  Prieškambaris - taip pat puiki vieta, tačiau įsitikinkite, kad patalpų fontano vandens srautas teka į jūsų namų vidų, kad teigiama energija liktų viduje, o ne grįžtų atgal į išorę. 

Kadangi daugelis iš mūsų dirba namuose, namų biuras yra puiki vieta sukurti šiek tiek teigiamos energijos darbo dienai. Raminantis čiurlenančio ar krintančio vandens garsas yra taikus, ramus garsas, kuris gali padėti atsipalaiduoti. Jei klausysitės šio garso, ypač medituodami, jis taip pat gali padėti jums atsikratyti įtampos ar streso, kurį galite laikyti. 

Fontanai supakuoti į elegantiškas, ekologiškas dėžes. Įmontuotas apšvietimas - Siurblys pridedamas - Srauto / greičio reguliavimas - Elektrinis 

Produkto specifikacijos:

Stalinis fontanas iš poliresino

Naudoti patalpose

Su beveik begarsiu siurbliu

Adapterio įvestis: 220-240V, 50 Hz; išėjimas 12V, 300mA

Su šiltos atmosferos lempute

Išmatavimai: 30x20 cm

Svoris: 1,4 kg

Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime