Katalogas
Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Gaivinantis galvos odos šveitiklis Mint Tulsi Pavana, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Galvos odos šveitiklis, pasižymintis valomuoju ir gaivinamuoju poveikiu.

Su mėtomis ir tulsi. Gausu ajurvedinių ekstraktų ir specifinių veikliųjų medžiagų, skirtų sveikai galvos odai palaikyti.

Švelniai šveičia. Tinka ir jautriai odai.

1895 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 18 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 18 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,54 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: RSYN-023

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

"Pavana" - tai galvos odos šveitiklis, turintis valomąjį ir gaivinamąjį poveikį.

Silicio dioksidas šveičia, o kokosų aliejus maitina ir minkština.

Ajurvediniai Tulsi ir Triphala ekstraktai kartu su cinko laktatu, arbatmedžio ir levandų ekstraktais tonizuoja ir valo odą.

Ajurvediniai altea ir ožragė kartu su hialurono rūgštimi ir sacharidų izomeratu palaiko drėkinimą ir apsaugo nuo sausumo.

Su gaivinančiais mėtų, levandų ir eukaliptų eteriniais aliejais, kurie sustiprina švaros pojūtį ir suteikia būdingą kvapą.

Tokiu būdu galvos oda švelniai išvaloma ir paruošiama vėlesnėms procedūroms.

Tinka ir jautriai odai.

Pavadinimą įkvėpė du sanskrito žodžiai: pāvana, kuris reiškia "valytojas", ir pavana - vienas iš vėjo pavadinimų.

Ajurvedinė kilmė

Tulasī (Tulsi), šventasis bazilikas: turi daug natūralių antioksidantų. Turi antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, taip pat senėjimą stabdančių savybių. Ajurvedoje Tulsi vandeninė ištrauka laikoma puikia anupana (priemone) kitoms veikliosioms medžiagoms.

Methī arba ožragė: šis augalas, kaip pripažįstama ajurvedoje, pasižymi įvairiomis savybėmis, įskaitant plaukų stiprinimą, kovą su plaukų slinkimu ir plaukų augimą. Todėl jis labai naudingas, kai plaukai reti, ploni ir silpni.

Kokosų aliejus (Narikela): pagal Ajurvedą jis ypač tinka Pitta došai (jautriai, švelniai, normaliai odai). Jis pasižymi antioksidaciniu, priešuždegiminiu ir raminamuoju, antibakteriniu, priešgrybeliniu poveikiu. Maitina odą ir ją apsaugo.

Sandalmedis (Chandana): pagal ajurvedą tai yra rasajana (atjauninantis) augalas. Jis pasižymi senėjimą stabdančiomis, raminančiomis ir gaivinančiomis savybėmis. Turtingas antioksidantų, tinka visų tipų odai, nes pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, naudingu nuo jautrios odos paraudimų, antibakteriniu, antiseptiniu ir sutraukiančiu poveikiu, kuris nurodomas riebiai ir nešvariai odai, ir minkštinamuoju poveikiu, naudingu sausai odai.

Altea (Khatmī): minkštinanti odą ir plaukus priemonė dėl savo gleivių ir priešuždegiminė priemonė, naudinga esant sausai, jautriai odai, uždegimams, egzemai. Taip pat pasižymi geru antioksidaciniu poveikiu. Ajurvedoje rekomenduojamas Vata ir Pitta došoms nuraminti.

Naudojimo rekomendacija:

Tepkite ant drėgnos odos ir įmasažuokite į galvos odą. Palikite kelioms minutėms ir nuplaukite. Procedūrą kartokite kartą per savaitę arba pagal poreikį.

Pakuotė: 100 % perdirbtas ir perdirbamas plastikinis indelis. Emaliuotas aliuminio dangtelis.

Sudėtis (INCI): Aqua, Silica, Propanediol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Zinc Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera Oil*, Ocimum Tenuiflorum Extract*, Althaea Officinalis Root Extract*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Xanthan Gum, Tocopherol, Mentha Piperita Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Poveikis Vata došai
Mažina
Poveikis Pita došai
Mažina
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
150 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime