Katalogas
Giliai kondicionuojanti kaukė plaukams Tropical Coconut, Dabur Vatika, 500g
Prekės ženklas: Dabur
Giliai kondicionuojanti kaukė plaukams Tropical Coconut, Dabur Vatika, 500g
  • Giliai kondicionuojanti kaukė plaukams Tropical Coconut, Dabur Vatika, 500g
  • Kaukė plaukams Coconut, Dabur Vatika, 500g
  • Kaukė plaukams Coconut, Dabur Vatika, 500g
  • Kaukė plaukams Coconut, Dabur Vatika, 500g

Giliai kondicionuojanti kaukė plaukams Tropical Coconut, Dabur Vatika, 500g

Prekės ženklas: Dabur

Vatika Multivitaminais praturtinta tropinių kokosų plaukų kaukė - tai unikali augalinė formulė, sukurta siekiant užtikrinti plaukų apimtį, blizgesį ir sveikesnį augimą.

Tai visiškai nesudėtinga priemonė, pripildyta svarbiausių gyvybiškai svarbių multivitaminų, įskaitant vitaminus A, E, F, riebalų rūgštis ir ricinolo rūgštį.

Tai reiškia minkštus, blizgančius, storus ir giliai pamaitintus plaukus.

1195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 11 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 11 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,33 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL2675
Laikinai neturime


12 mėnesių nuo atidarymo

Vienintelis būdas užtikrinti stiprius, minkštus ir sveikus plaukus - laikytis tinkamos plaukų priežiūros tvarkos ir ją nuosekliai vykdyti. Tai gali kardinaliai pakeisti jūsų plaukus ir pašalinti tokias įprastas plaukų bėdas kaip silpnos šaknys, pleiskanos, plaukų slinkimas, matiškumas, sausi, negyvybingi, neįvardijami plaukai ir kt.

Vatika Multivitaminais praturtinta tropinių kokosų plaukų kaukė - tai unikali augalinė formulė, sukurta siekiant užtikrinti plaukų apimtį, blizgesį ir sveikesnį augimą. Tai visiškai nesudėtinga priemonė, pripildyta svarbiausių gyvybiškai svarbių multivitaminų, įskaitant vitaminus A, E, F, riebalų rūgštis ir ricinolo rūgštį. Tai reiškia minkštus, blizgančius, storus ir giliai pamaitintus plaukus.

Nuosekliai ir tinkamai prižiūrint, "Vatika Multivitamin Enriched Tropical Coconut" plaukų kaukė padeda suteikti apimties ir gyvybės gležniems plaukams.

Apie produktą:

Kokoso riešutai: Kokosas: natūralus baltymų saugotojas, kokosas yra puikus sveikų plaukų elementas. Jis puikiai apsaugo nuo plaukų slinkimo, palaiko plaukų stiprumą, glotnina plaukus ir šalina jų slinkimą.

Henna: natūralios antigrybelinės ir antimikrobinės henos savybės ramina niežtinčią galvos odą ir padeda išvengti pleiskanų. Henna taip pat mažina riebalų gamybą ir atkuria galvos odos pH.

Ricina: Ricinos sudėtyje yra ricinoleino ir omega-6 riebalų rūgščių, kurios skatina kraujo apytaką, todėl palengvina plaukų augimą. Jis taip pat žinomas dėl savo gebėjimo išlaikyti drėgmę ir stiprinti plaukų folikulus.

Naudojimas: Švelniai įmasažuokite ją į drėgnus plaukus ir galvos odą, tada kruopščiai išskalaukite. Jei reikia, pakartokite.

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Hydrolyzed Vegetable Protein (Coconut Protein Ester), Hydrogenated Castor Oil, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Isopropyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Citric Acid, Isopropyl Laurate, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Stearate, Isopropyl Oleate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Limonene, Linalool.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
500 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime