Katalogas
Plaukų kondicionierius Mango, Sattva Ayurveda, 210ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Plaukų kondicionierius MANGO, Sattva Ayurveda, 210ml
  • Plaukų kondicionierius MANGO, Sattva Ayurveda, 210ml

Plaukų kondicionierius Mango, Sattva Ayurveda, 210ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Žolelių ir mango plaukų kondicionierius idealiai tinka žmonėms, kurie nori, kad jų plaukai būtų blizgūs. Šis natūralus kondicionierius padės šukuoti plaukus, suteikdamas jiems natūralų blizgesį ir spindesį.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5903794180567

Žolelių ir mango plaukų kondicionierius idealiai tinka žmonėms, kurie nori, kad jų plaukai būtų blizgūs. Šis natūralus kondicionierius palengvins plaukų šukavimą, suteikdamas jiems natūralų blizgesį ir spindesį. Produkte yra natūralių ingredientų ir ekstraktų, tokių kaip: mangai, alavijai ir kinrožių pienas, kurie kartu sudaro idealų maitinamąjį ir drėkinantį plaukų balzamą. Kondicionierius išlygina ir kartu padeda sumažinti elektrostatinę plaukų būklę. Tinka visiems plaukų tipams.

Naudojimas: Naudokite nedidelį kiekį kondicionieriaus drėgnai galvai ir plaukams. Palikite apie 4-5 minutėms, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetyl alcohol, Cetocetyl alcohol, Cator oil, Glyceryl monostearate, Sosium alginate, Lanolin, Mango, Lecitin, Propanediol, Snuflower oil, Stearic Acid, Jojoba oil, Shea butter, Cocoa butter.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
210 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Zero Waste Zero Waste
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška