Katalogas
Plaukų kondicionierius Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
Prekės ženklas: Dabur
Plaukų kondicionierius Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Plaukų kondicionierius Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Plaukų kondicionierius Argan, Dabur Vatika, 200 ml

Plaukų kondicionierius Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml

Prekės ženklas: Dabur

Šis kondicionierius skirtas atkurti ir sustiprinti pažeistus plaukus. Jame yra argano aliejaus, kuris padeda atkurti natūralią plaukų struktūrą ir suteikia jiems šilkinio blizgesio.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: HL2907

Vatika Argan plaukų kondicionierius su Maroko argano vaisių ekstraktu, kuris yra itin retas ingredientas. Arganas padeda atnaujinti ląstelių struktūrą, todėl jie tampa švelnesni ir sveiki. Tai natūralus vitamino E ir antioksidantų tiekėjas, greitai prasiskverbiantis į plaukų ašį, stiprinantis ir regeneruojantis plaukus.

Kondicionierius pasižymi unikaliomis arganų riešutų ekstraktų savybėmis, kurios švelniai prasiskverbia į plaukus, gausiai drėkina, puoselėja ir maitina, suteikia plaukams spindesio ir lankstumo.

Naudojimas: Įmasažuokite į drėgnus išplautus šampūnu plaukus, sutelkdami dėmesį į galvos odą, palaikykite 2-3 minutes ir kruopščiai nuplaukite. Pakartokite, jei reikia.

Venkite kontakto su akimis. Jei produktas patenka į akis, gerai nuplaukite šiltu vandeniu.

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum Behentrimonium Methosulfate, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycerine soja (Soybean) Oil, Cathamus tinctorius (Safflower) seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Polyquaternium-37, Disodium EDTA, Cocamidopropyl betaine, C12-C15 Pareth-3,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-isometyl lonone, BenzylBenzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime