Katalogas
Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
Prekės ženklas: Dabur
Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml
  • Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Plaukų kondicionierius Wild Cactus Multivitamin, Dabur Vatika, 200 ml

Prekės ženklas: Dabur

Natūralūs ingredientai ir augalų ekstraktai, tokie kaip kaktusas, česnakas ir rukola, apsaugo nuo plaukų slinkimo.

Kondicionierius taip pat tinka lūžinėjantiems ir nusilpusiems plaukams.

Jūsų plaukai taps stiprūs, švelnūs ir lengvai valdomi.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL1802
Laikinai neturime


Natūralūs ingredientai ir augalų ekstraktai, tokie kaip kaktusas, česnakas ir rukola, apsaugo nuo plaukų slinkimo. Kondicionierius taip pat tinka lūžinėjantiems ir nusilpusiems plaukams. Dėl to jūsų plaukai taps stiprūs, švelnūs ir lengvai valdomi.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+" kondicionierius, kurio sudėtyje yra gyvybiškai svarbių multivitaminų, įmaišytų į prabangių grynų ekstraktų mišinį, padeda kontroliuoti plaukų slinkimą ir stiprinti plaukus.

"Vatika Wild Cactus Multivitamin+" kondicionierius pagamintas iš natūralių ekstraktų

Vitaminų A, E, F mišinys: maitina galvos odą, padeda prižiūrėti plaukus nuo šaknų iki galiukų ir sukuria pagrindą maksimaliai plaukų sveikatai.

Veikliosios medžiagos:

Kaktusas - turi savybę palaikyti natūralią odos vandens pusiausvyrą ir naudojamas kaip drėkiklis. Taip pat kaktuso ekstraktas pasižymi regeneruojančiomis ir raminančiomis savybėmis, teigiamai veikia lūžinėjančius ir silpnus plaukus, gerina galvos odos kraujotaką.

Česnakas - turi daug fitoncidų, kurie naikina bakterijas, ir eterinių aliejų, skatinančių kraujo tekėjimą į plaukų folikulus. Taip pagerėja plaukų augimas, nustoja slinkti plaukai ir išnyksta pleiskanos. Rukloje gausu vitamino C, mineralų, taninų ir flavonoidų.

Rukolos ekstraktas optimaliai maitina plaukų folikulus, stiprina kraujagysles, gerina galvos odos būklę ir yra veiksminga priemonė nuo plaukų slinkimo.

Naudojimas: Įmasažuokite į drėgnus išplautus šampūnu plaukus, sutelkdami dėmesį į galvos odą, palaikykite 2 minutes ir kruopščiai nuplaukite. Pakartokite, jei reikia. Venkite kontakto su akimis. Jei produktas patenka į akis, gerai nuplaukite šiltu vandeniu.

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Opuntia Ficus-Indica (Cactus) Flower Extract, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Eruca Sativa (Ghergir) Leaf Extract, Polyquaternium-37, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-3, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Sorbitol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 42090.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime