Katalogas
Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
Prekės ženklas: Khadi
Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml
  • Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml

Plaukų kondicionierius po plaukų dažymo Color Finish, Khadi, 200ml

Prekės ženklas: Khadi

Meilės prisipažinimas ką tik nudažytiems plaukams: akimirksniu iššukuojami, spindintys bei purūs ir lengvai formuojami.

 Joninių druskų technologija išplauna miltelių ir taninų perteklių, užfiksuoja spalvos pigmentus ir suteikia plaukams šilto, jausmingo "Khadi" aromato.

Tinka visų tipų plaukams. Galima naudoti iš karto po dažymo augaliniais plaukų dažais.

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-CON-4-XX

Po plaukų dažymo - užbaigimas: su "khadi Color Finish" kondicionieriumi iškart po plaukų dažymo sukursite profesionalų baigiamąjį akordą ir patirsite geriausią plaukų pojūtį. Šviežiai nudažyti plaukai spindi prižiūrėtu blizgesiu, juos iškart galima lengvai šukuoti ir nuostabiai formuoti. "Khadi Color Finish" kondicionierius suformuoja apsauginį barjerą, kuris neleidžia plaukų spalvai išblukti, todėl naujoji plaukų spalva spindi ilgai. Tuo pačiu metu naudojant jūsų plaukus apgaubia šiltas, jausmingas aromatas.

Dažant augalinės kilmės plaukų dažais, paprastai plaukai šampūnu išplaunami po 24-48 valandų, kad spalvos pigmentai spėtų susijungti su plauko kutikule. Naudojant "Khadi Color Finish" kondicionierių, šio laukimo laiko nebereikia, o plaukai iškart po dažymo tampa puikios formos. Naujoviška druskų jonų formulė, esanti "khadi ColorFinish" kondicionieriuje, veikia kaip magnetas ir švelniai pašalina visus perteklinius nedažančių miltelių likučius nuo plaukų.  

Dėl rūgštinio kondicionieriaus pH (5,2-5,5) uždaromas plauko kutikulės sluoksnis ir taip užtikrinama puiki spalvos pigmentų fiksacija. Dėl maitinamojo migdolų aliejaus plaukai bus švelnūs ir šilkiniai iki pat galiukų. 

"Khadi" iš įsitikinimo derina ajurvedos tradicijas su novatorišku grožio mokslu. Taip sukuriami natūralaus veiksmingumo produktai, nustatantys standartus natūralios kosmetikos srityje.

Visi Khadi kondicionieriai yra 100 % natūralūs ir veganiški, todėl juose nėra silikonų, sulfatų, parabenų ir kitų kenksmingų cheminių medžiagų.

Idealiai tinka po "Khadi" augalinių plaukų dažų naudojimo.

Kondicionierius "ColorFinish" užtikrina geriausią sveikų ir gražių plaukų po dažymo rezultatą:

Po dažymo augaliniais plaukų dažais plaukus kruopščiai išskalaukite švariu vandeniu. Nenaudokite šampūno!

Priklausomai nuo plaukų ilgio, dažytus plaukų ruožus, įskaitant jų ilgį ir galiukus, patepkite lazdyno riešuto dydžio "ColorFinish" kondicionieriaus kiekiu.  

Švelniai įmasažuokite kondicionierių ir palikite jį veikti 3 minutes. Plaukų ilgius taip pat galite perbraukti plačiašakėmis šukomis.

Tada kruopščiai išskalaukite plaukus švariu vandeniu, kad pašalintumėte miltelių likučius. Mėgaukitės lengvai iššukuojamais ir blizgančiais plaukais.

Patarimas: kad atspalvis išliktų ilgai ir spalva būtų sodri, rekomenduojame naudoti "Khadi Color Care" plaukų aliejų likus 24-48 valandoms iki pirmojo plovimo šampūnu.

Atminkite: kaip ir kiekvienas žmogus, taip ir plaukai yra unikalūs. Todėl atidžiai išbandykite naujas priežiūros priemones, kad pasiektumėte geriausius rezultatus savo individualiam plaukų tipui. 

Plaukų priežiūra ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų, dalis. Su ajurvediniu Khadi eliksyru jūsų kūnas, dvasia ir siela harmoningai derinami kiekvieną kartą.

Rekomenduojame naudoti kartu su:
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Shining Shikakai“ kartu su kondicionieriumi yra blizgantis duetas. Jie puikiai derina blizgesį, drėgmę, lankstumą ir sodrumą.
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Amla Volume“ suteikia plaukams dar daugiau stiprybės ir apimties. „Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair“ suteikia intensyvesnę plaukų priežiūrą ir regeneraciją
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Orange Vitality“ labai švelniai valo riebią galvos odą ir suteikia plaukams magiško gyvybingumo.
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Lavender Sensitive“ ramina jūsų galvos odą ir suteikia harmoniją sielai.
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Neem Balance“ maitina labai švelniai ir suteikia drėgmės. Tai palengvina sudirgusią galvos odą ir apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo.

Sudėtis (INCI): Aqua, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Inulin*, Glyceryl Caprylate, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Citric Acid, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool***, Tocopherol, Theobroma Cacao Seed Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Potassium Carbonate.

* Sudedamosios dalys iš sertifikuotų ekologinių ūkių

** Pagaminta iš ekologiškų ingredientų

*** Natūralaus eterinio aliejaus sudedamosios dalys

99 % natūralios kilmės, skaičiuojant nuo bendro kiekio

4,9 % visų sudedamųjų dalių yra iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška