Katalogas
Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
Prekės ženklas: Apeiron
Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml
  • Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Veido kremas jautrios odos priežiūrai Sensitive Care, Apeiron, 50 ml

Prekės ženklas: Apeiron

Aukštos kokybės 24 valandų jautrios veido odos priežiūra su argano aliejumi, simondsijų ir avokadų aliejais.

3495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 34 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 34 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,02 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 10351

Su aukštos kokybės argano, simondsijų ir avokadų aliejumi Apeiron Sensitive Care kremas siūlo optimalią visą parą trunkančios, jautrios ir linkusios į niežėjimą odos priežiūrą.

Kruopščiai parinkti aliejai yra žinomi dėl didelio suderinamumo, o jų savybės skatina švelnų ir natūralų odos atsinaujinimą.

Margasėklis širdvis (bot. Cardiospermum halicacabum) ramina sudirgusią odą ir apsaugo ją nuo drėgmės praradimo. Azijinė centelė, taip pat žinomas kaip Gotu Kola arba tigro žolė (bot. Centella asiatica), naudojama tradicinėse Kinijos ir Indijos ajurvedos tradicijose, kur ji tūkstančius metų buvo labai vertinama dėl priešuždegiminio poveikio.

Todėl Apeiron Sensitive Care kremas taip pat tinka optimaliai, natūraliai prižiūrėti probleminei odai, kuri yra apkrauta, pavyzdžiui, neurodermitu ir psoriaze. Dėl šios priežasties nenaudojami aromatizatoriai.

Apeiron odos priežiūros kremai buvo specialiai sukurti ir pritaikyti skirtingiems skirtingų tipų odos poreikiams. Maloniai lengvos, poras rafinuojančios kremo-gelio tekstūros jis yra subalansuojantis ir jaunatviškas, tinka ir subrendusiai odos priežiūrai, suteikia odai daug drėgmės, jos per daug neriebaluojant.

Jo veiksmingumo paslaptis slypi specialiai parinktose veikliosiose medžiagose, oda gauna aktyvią ir tikslią priežiūrą, išmoksta atsinaujinti bei atranda natūralią pusiausvyrą.

100% veganiškas ir be alkoholio.

Naudojimas: ryte ir vakare po valymo švelniai tepkite veidą, kaklą ir kitas pažeistas vietas.

Kiekis: 50 ml (stiklinis indelis)

COSMOS sertifikatas: natūrali, sertifikuota kosmetika

Ingredientai (INCI): Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Echium Plantagineum Seed Oil, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Tocopherol, p-Anisic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Centella Asiatica Leaf Extract, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Sodium Hydroxide.

* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių

Odos tipas:
Jautriai odai
Kilmės šalis:
Vokietija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime