Katalogas
Dieninis veido kremas brandžiai odai Pro Age Day, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
  • Naujiena
Dieninis veido kremas brandžiai odai Pro Age Day, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Dieninis veido kremas brandžiai odai Pro Age Day, Sattva Ayurveda, 50ml

Dieninis veido kremas brandžiai odai Pro Age Day, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Kumkumadi aliejus yra ajurvedinis jaunystės eliksyras.

Bakuchiolis ir sojų pupelių ekstraktas palaiko natūralų odos gyvybingumą ir spindesį.

Naudokite šį kremą odos elastingumui didinti, raukšlėms mažinti, odos tonusui suvienodinti ir maitinti.

Skirtas visų tipų odai ir įvairaus amžiaus žmonėms.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 8
Prekės kodas: 5903794189157

Naudokite šį kremą odos elastingumui didinti, raukšlėms mažinti, odos tonusui suvienodinti ir maitinti. Skirtas visų tipų odai ir įvairaus amžiaus žmonėms. 99,5 % natūralus, 100 % veganiškas

Atraskite pagrindinius "Pro-age" dieninio kremo ingredientus:

1. Bakuchiolis: iš Babchi augalo išgaunamas bakuchiolis yra labai veiksmingas augalinės kilmės ingredientas, stabdantis senėjimą. Jis skatina odos elastingumą ir stangrumą, mažina smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Bakuchiolis veikia švelniai, bet veiksmingai.

2 Sojų sėklų ekstraktas: turtingas maistingųjų medžiagų ir antioksidantų, sojų sėklų ekstraktas padeda maitinti ir gaivinti odą. Jis suvienodina veido odos tonusą ir suteikia jai jaunatviškumo.

3. Ajurvedinis Kumkumadi aliejus: šis tradicinis stiprių žolelių ir aliejų, įskaitant šafraną, ciberžolę ir sandalmedį, mišinys vertinamas dėl savo regeneracinių savybių, mažinančių odos trūkumus ir skatinančių natūralų švytėjimą.

Kokią naudą teikia reguliarus "Pro-age" dieninio kremo naudojimas?

1. Padidėjęs elastingumas: bakuchiolis padeda padidinti odos elastingumą, pastebimai pagerina odos stangrumą ir elastingumą.

2. Smulkių raukšlelių mažinimas: suteikia pasitikėjimo savimi ir išryškina natūralų grožį nepriklausomai nuo amžiaus.

3. Išlygina odos atspalvį: sojų ekstraktas prisideda prie tolygesnio ir švytinčio odos atspalvio, mažina su amžiumi susijusių netobulumų atsiradimą.

4. Odos maitinimas: kreme gausu svarbiausių maistinių medžiagų ir antioksidantų, kurie maitina ir regeneruoja odą, skatina sveikatą ir gyvybingumą.

5. Švelnus veikimas: pro-age dieninio kremo formulė sukurta taip, kad būtų švelni, bet veiksminga. Ji tinkamai veikia visų tipų odą ir nepriklausomai nuo amžiaus.

Naudojimas: paskleiskite nedidelį kiekį kremo ant nuvalyto veido. Palikite per naktį.

Sudėtis (INCI): Aqua, Propanediol, Niacinamide, Glyceryl Mono Stearate Se, Psoralea Corylifolia (Babchi/Bakuchi) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Crocus Sativus Flower Extract, Curcuma Longa Root Extract, Curcuma Longa Root Extract, Saccharide Isomerate, Glycine Soya Seed Extract, Caffeine, Crocus Sativus Flower Filament Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Madhua Longifolia Flower Powder, Vetiveria Zizanioides Root Powder, Nelumbo Nucifera Flower Powder, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Parfum.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena