Katalogas
Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml
  • Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml

Dieninis kremas spindesiui Reishi & Rhodiola Glow Day Booster, Orientana, 30ml

Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška

Stipri veido kosmetika su energizuojančiu poveikiu pavargusiai odai, skirta naudoti, kai reikia greitai pagerinti jos būklę. Gausu augalų ekstraktų, įskaitant reishi ir rodioles – galingus adaptogenus, kurie akimirksniu atkuria odos gyvybingumą. Greitai atgaivina ir pagerina odos būklę, iš karto pajuntamas odos įtempimo pagerėjimas. Tai leidžia odai greitai atsinaujinti.

Veganiška.

1790 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5906395235773
Laikinai neturime


6 mėnesiai nuo atidarymo

Stipri veido kosmetika su energizuojančiu poveikiu pavargusiai odai, skirta naudoti, kai reikia greitai pagerinti jos būklę. Gausu augalų ekstraktų, įskaitant reishi ir rodioles – galingus adaptogenus, kurie akimirksniu atkuria odos gyvybingumą. Greitai atgaivina ir pagerina odos būklę, iš karto pajunta odos įtempimo pagerėjimą. Tai leidžia odai greitai atsinaujinti.

Veganiška.

Jis maitina ir puoselėja odą, suteikdamas jai „švytėjimo“ efektą

Sukurta iš 98,5% natūralių ingredientų.

Veiklioji medžiaga yra reishi grybų ekstraktas, turintis stiprų senėjimą stabdantį ir šviesinantį poveikį, praturtintas kitu natūraliu adaptogenu – rodiola, kuri skatina mikrocirkuliaciją, skatina kolageno ir elastino gamybą.

Produkto savybės:

Kvapas: Tegul švelnus ir malonus kvapas suteikia jums atsipalaidavimo pojūtį naudojimo metu.

Tekstūra: Mėgaukitės kreminės, skystos tekstūros, lengvai įsigeriančiu kremu.

Kam? Puikiai tinka brandžiai odai, turinčiai senėjimo požymių ir suglebusiai odai.

Kaip jausis Jūsų oda? Jūsų oda atrodys jaunesnė ir gaivi.

Kaip atrodys Jūsų oda? Šis švytėjimo efektas jums patiks: sveika, jauniau atrodanti oda.

Reishi (Ganoderma Lucidum Extract) – rytietiškas grybas, turintis stiprų antioksidacinį ir senėjimą stabdantį poveikį; padarys veidą sudrėkintą ir stangresnį, pašviesindama bet kokius spalvos pokyčius.

Rausvoji rodiolė – tai natūralus adaptogenas, atkuriantis odai jaunatvišką išvaizdą, suteikiantis gyvybingumo, o oda atrodo gaivi ir spindinti.

Naudojimo būdas: Nedidelį kiekį stiprinančio kremo užtepkite ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė srities odos. Švelniai paglostykite, kol susigers. Naudokite visada, kai reikia greitai pagerinti odą.

Ingredientai (INCI): Aqua, Glycerin, Propanediol, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic / Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Mica, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ganoderma Leaf Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Lysolecithin, Caesalpinia Spinosa Gum, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, CI 77891, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Calcium Gluconate, Perfume, Linalool, Geraniol.

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
30 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime