Katalogas
Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml
  • Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml

Tonuojantis veido kremas SPF 50+, Orientana, 50ml

Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

Lengvas veganiškas kremas su organiniais ir mineraliniais UV filtrais.

Jis užtikrina itin plačią SPF 50+ apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių spektro.

Puikiai įsigeria, be baltos spalvos atspalvio, jo sudėtyje yra švelnių pigmentų, kurie prisitaiko prie odos spalvos, suteikdami matinį efektą.

2995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 29 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 29 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,87 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5904533310078
Laikinai neturime


6 mėnesiai nuo atidarymo

Lengvas veganiškas kremas su organiniais ir mineraliniais UV filtrais. Jis užtikrina itin plačią SPF 50+ apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių spektro. Puikiai įsigeria, be baltos spalvos atspalvio, jo sudėtyje yra švelnių pigmentų, kurie prisitaiko prie odos spalvos, suteikdami matinį efektą.  Kremo sudėtyje yra Azijos augalų, tokių kaip korėjietiškasis ženšenis, kininis citrinvytis ir kinkanas, ekstraktų. Kremo sudėtyje taip pat yra kanapių aliejaus ir vitamino E, kurie atstato ir stiprina odą. Kremas puikiai drėkina ir maitina visą dieną, suteikdamas sveikos ir švytinčios odos efektą. Kremo sudėtyje yra net 90,1 % natūralių ingredientų. Rekomenduojamas visų tipų odai. Puikiai tinka po makiažu. Patariama naudoti SPF 50+ veido kremą visus metus.

  • * saugo nuo UVA ir UVB spinduliuotės
  • * suteikia itin plačią SPF 50+ apsaugą
  • * suteikia odai sveikos ir švytinčios išvaizdos matinį efektą
  • * apsaugo nuo odos spalvos pakitimų atsiradimo
  • * apsaugo nuo fotosenėjimo
  • * atkuria, drėkina, stangrina ir maitina
  • * mažina raukšlių atsiradimą ir lygina odą
  • * sudėtyje yra 90,1 % natūralių ir 100 % veganiškų ingredientų

Produkto savybės:

Kvapas: Unikali egzotiška kvapų kompozicija, kurios pagrindą sudaro ylang ylang ir granatų vaisiai.

Tekstūra: Kremas yra lengvos tekstūros ir labai greitai įsigeria. Jis tiekiamas tūbelėje su specialia kaniule, kuri leidžia tiksliai dozuoti produktą. Jis nepalieka baltų atspalvių.

Kam? Bet kokio tipo odai.

Kaip jausis Jūsų oda? Reguliariai naudojant jūsų oda taps atsinaujinusi, gerai sudrėkinta ir stangri. Jūsų odos atspalvis išsilygins. O visą tą laiką jūsų oda bus veiksmingai apsaugota nuo senėjimo dėl itin aukšto SPF 50+.

Kaip atrodys Jūsų oda? Priemonė nebalina odos ir nepalieka nemalonios plėvelės. Suteikia prie odos spalvos prisitaikantį matinį efektą ir pasižymi satininiu paviršiumi.

Fotostabilūs UVA/UVB filtrai apsaugo nuo ankstyvo odos senėjimo. Reguliarus apsaugos nuo saulės priemonių naudojimas apsaugo nuo fotosenėjimo, oda tampa tolygesnė ir mažiau linkusi blukti.

Korėjietiškas ženšenis pasižymi senėjimą stabdančiu poveikiu ir padeda mažinti veido raukšles, didindamas I tipo prokolageno kiekį. Jis kovoja su laisvaisiais radikalais ir pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Stangrina odą, nes veikia tiesiogiai ant kolageno skaidulų, apsaugodamas jas nuo suirimo. 

Kinų citricinas - stimuliuoja vidinę odos gynybinę sistemą ląstelių lygmeniu, saugo nuo laisvųjų radikalų ir oro taršos. Detoksikuoja ir gerina epidermio barjerą, mažindamas TEWL, suteikia odai sveiko švytėjimo ir mažina pigmentines dėmes.

Ylang Ylang gėlių distilatas - atpalaiduojančio kvapo hidrolatas. Jo sudėtyje yra drėkinamųjų augalinių medžiagų ir nedidelis kiekis eterinio aliejaus, kuris pasižymi tonizuojančiu, gaivinančiu ir raminančiu poveikiu.

Agurkų vandens ekstraktas - jame gausu tokoferolių ir karotinoidų. Jis pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Jis stiprina natūralią odos apsaugą nuo aplinkos poveikio. Ekstraktas yra aliejinio pagrindo, todėl yra ypač maitinantis ir atstato natūralų odos apsauginį barjerą.

Horn aliejus - turi idealų omega 6 ir omega 3 rūgščių santykį. Jis atstato, regeneruoja ir palaiko gerą odos būklę bei atkuria jos elastingumą.

Vitaminas E - stiprus antioksidantas, pasižymintis savybėmis prieš laisvuosius radikalus. Jis apsaugo odą nuo sudirgimo ir lėtina senėjimo procesus, kuriuos sukelia UV spinduliai. Jis mažina transepiderminį vandens netekimą, todėl stiprina epidermio barjerą.

Krismioniniai mikrosperiai išsklaido šviesą, suteikdami švelnaus fokusavimo efektą ir optiškai išlygindami odą.

Naudojimo būdas: Tolygiai tepkite kremą ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė srities. Švelniai patepkite. Jei reikia, tepimą pakartokite dienos metu.

Ingredientai (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Isoamyl Laurate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Propanediol, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cananga Odorata Flower Water, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Panax Ginseng Root Extract, Euphorbia Cerifera Cera, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Citrus Japonica Fruit Extract, Mica, Polyglyceryl-6 Laurate, Tocopherol, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Myristyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenethyl Alcohol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Silica, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77163, CI 77492.

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime