Katalogas
Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Veido kremas mišriai ir riebiai odai ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Odos senėjimą stabdantis veido kremas, skirtas mišriai ir riebiai odai.

Šis kremas veikia antioksidaciniu ir pro-age poveikiu, maitina ir drėkina, o mišrios ir riebios odos poreikius tenkina, matina ir valo odą.

Sudėtyje yra įvairios molekulinės masės hialurono rūgšties, maitinamųjų augalinių aliejų (argano, alyvuogių, simondsijų) ir valomųjų ajurvedinių bei žolelių ekstraktų.

Speciali mišriai ir riebiai odai skirta tekstūra yra neriebi ir iš karto įsigeria.

Pakuotė be oro, be atliekų, iš perdirbto plastiko!

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: RSYN-005

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Pro-Age veido kremas mišriai ir riebiai odai specialiai sukurtas taip, kad vienu metu patenkintų mišrios ir riebios bei brandžios odos poreikius. Lengvi augaliniai aliejai, tokie kaip simondsijų, argano ir alyvuogių, esantys puikiai subalansuotoje formulėje, drėkina ir apsaugo odą. Argano aliejaus, skirtingo molekulinio svorio hialurono rūgšties, sandalmedžio ir vitamino E derinys užtikrina veiksmingą proage poveikį. Šalavijų vanduo, varnalėšų ir tamarindų ekstraktas turi normalizuojantį poveikį odai, kuri gamina per daug riebalų. Arbatmedžio eterinis aliejus, pasižymintis antibakterinėmis savybėmis, ir Neem veikia nešvarios odos dėmeles. Ryžių milteliai pasižymi matiniu poveikiu. Lengvai įsigerianti tekstūra yra neriebi ir palieka malonų švelnumo pojūtį. Todėl oda tampa lygi, gaivi ir išvalyta.

Mišri / riebi ir brandi oda?

Daugeliui suaugusių žmonių veido T zonoje atsiranda spuogų, aknės, seborėjos ar blizgesio - trumpai tariant, klasikiniai mišrios ir riebios odos požymiai.

Tačiau brandžiai odai skirtos anti-age kosmetikos priemonės dažnai būna sukurtos taip, kad tiktų normaliai arba sausai odai. Mišriai ar riebiai odai ši įprastinė kosmetika yra per sunki, per daug maitinanti ir oda negauna to, ko jai reikia, pavyzdžiui, valomųjų veikliųjų medžiagų.

Todėl sukurtas šis veido kremas, specialiai pritaikytas mišriai / riebiai ir brandžiai odai, kurios poreikiai gerokai skiriasi nuo mišrios / riebios paauglių odos poreikių.

ProAge: kodėl šis teiginys?

Mūsų ProAge veido kremui mišriai ir riebiai odai pasirinkome teiginį ProAge, o ne senąjį Antiage, nes ProAge reiškia kitokį požiūrį į senėjimą. Senėjimas nebėra suvokiamas kaip kažkas, su kuo reikia kovoti ("anti"), bet kaip normalus gyvenimo kelias, su kuriuo reikia sąmoningai susidurti ir iš naujo atrasti savo natūralų, nesenstantį grožį. ProAge kosmetika lėtina įprastus senėjimo požymius, saugo odą, išlaiko ją sveiką, gerbia ir myli.

Naudojimo būdas:

Ant idealiai švarios ir sausos odos tepti ryte ir vakare lengvai masažuojant. Kad priemonė veiktų dar efektyviau, rekomenduojame ProAge Rasayana veido kremą mišriai ir riebiai odai naudoti kartu su Rasayana Antiage serumu.

Specialiai mišriai ir riebiai odai rekomenduojame atlikti šiuos veiksmus:

* ryte valyti odą su "Arnas Soft Mousse" putomis, - vakare dvigubai valyti su "Amrita" valomuoju aliejumi, po to - su "Arnas Soft Mousse" putomis.

* ryte tonizuoti su "ProAge Ayurvedic" valomuoju vandeniu "Tulasi", - vakare - su "ProAge Ayurvedic" šveičiamuoju vandeniu "Jati".

* ProAge veido serumas 

* ProAge veido kremas

* vieną kartą per savaitę po valomosios procedūros Holud Anti-Age veido kaukė mišriai ir riebiai odai, kurią reikia palikti 15 minučių, tada Tulasi vanduo, serumas ir kremas!

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Glyceryl Stearate Citrate, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Propanediol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Powder, Sodium Pca, Olea Europaea Fruit Oil*, Arctium Lappa Root Extract*, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Seed Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glycerin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Phytate, Sodium Citrate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime