Katalogas
Veido kremas sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Veido kremas sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Veido kremas sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Veido kremas sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Sodrus ir lengvai įsigeriantis kremas nuo senėjimo sausai ir jautriai odai. Sudėtyje yra maitinamųjų ir apsauginių augalinių aliejų ir sviestų (sezamų, argano, alyvuogių, taukmedžio), raminamųjų ekstraktų (medetkų, ramunėlių) ir senėjimą stabdančių ekstraktų (rožių, granatų, skirtingo molekulinio svorio hialurono rūgšties).

Oda yra puikiai pamaitinta, lygi ir gaivi.

* patobulinta formulė

* dabar išbandyta ir jautriai odai

* nauja beorė pakuotė be atliekų

* naujos ajurvedinės veikliosios medžiagos

* įvairios molekulinės masės hialurono rūgštis

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: RSYN-006

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

"ProAge" veido kremas sausai ir jautriai odai yra maitinamasis, sodrus, lengvai įsigeriantis, neriebus kremas.

Jo sudėtyje esantys augaliniai aliejai ir sviestai, tokie kaip: sezamų aliejus - maitinamasis ir elastingas, argano aliejus - regeneruojantis ir antioksidacinis, alyvuogių aliejus - minkštinantis ir elastingas, taukmedžio sviestas - maitinamasis ir apsauginis, maitina ir saugo odą.

Ramunėlių ir Damasko rožių žiedų vanduo bei medetkų ekstraktas veikia raminamai ir nuraminančiai, kai oda parausta dėl drėgmės trūkumo ar jautrumo.

Rožių, granatų, vitamino E, skirtingo molekulinio svorio hialurono rūgšties, alyvuogių aliejaus, sezamų ir argano aliejaus sinergija veikia prieš senėjimą.

Todėl oda yra puikiai pamaitinta, lygi ir gaivi. Taip pat idealiai tinka jautriai odai ir kaip makiažo pagrindas.

Tekstūra ir naudojimas

Sodrios, sodrios, bet neriebios tekstūros, lengvai įsigeriantis. Palieka odą švelnią ir šilkinę.

Beoris formatas leidžia puikiai dozuoti produktą. Be to, produkto nereikia liesti rankomis, todėl formulei reikia mažiau konservantų.

Pagal ajurvedą sezamas yra skirtas sausai ar brandžiai odai, nes tai idealus aliejus, padedantis sumažinti problemas, susijusias su Vata doša (sausa, šiurkšti, matinė, brandi oda). Maitinamasis ir apsauginis, turtingas mineralų, antioksidantų ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, sezamo aliejus regeneruoja ir apsaugo odą, suteikia jai maitinimo ir elastingumo.

Ajurveda rekomenduoja naudoti Damasko rožes sausai ar brandžiai odai, taip pat jautriai odai: iš tiesų rožės pasižymi antioksidaciniu, tonizuojančiu ir elastingu poveikiu, kuris idealiai tinka sausai ir brandžiai odai, o jų raminamąjį poveikį vertina jautri oda. Be to, rožė turi sutraukiamąjį poveikį, todėl veiksmingai veikia išsiplėtusias poras.

Brangusis sandalmedis, pasižymintis senėjimą stabdančiomis ir maitinamosiomis savybėmis, gerina odos spalvą ir spindesį. Jis pasižymi regeneruojamuoju, gydomuoju poveikiu, palaiko odos elastingumą, kovoja su nešvarumais ir dėmėmis. Jis taip pat veikia odos uždegimus. Ajurveda jam priskiria atjauninančių savybių, todėl jis yra idealus brandžios odos sąjungininkas.

NAUDOJIMO BŪDAI:

Ryte ir vakare, po valymo ir toniko bei serumo užtepkite nedidelį kiekį kremo, lengvai masažuodami, kad kremas geriau įsigertų.

Kad poveikis būtų stipresnis, rekomenduojame "ProAge Rasayana" veido kremą sausai ir jautriai odai naudoti kartu su "ProAge Rasayana" serumu.

Taip pat tinka kaip makiažo pagrindas.

Sudėtis (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Water*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Olea Europaea Fruit Oil*, Propanediol, Rosa Damascena Flower Water*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Punica Granatum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Saccharide Isomerate, Santalum Album Wood Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Parfum, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Jautriai odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime