Katalogas
Veido masažo kremas Quince Seed Anti-Ageing, Biotique, 50g
Prekės ženklas: Biotique
Veganiška Veganiška
Veido masažo kremas Quince Seed Anti-Ageing, Biotique, 50g
  • Veido masažo kremas Quince Seed Anti-Ageing, Biotique, 50g
  • Veido masažo kremas Quince Seed Anti-Ageing, Biotique, 50g

Veido masažo kremas Quince Seed Anti-Ageing, Biotique, 50g

Prekės ženklas: Biotique
Veganiška Veganiška

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" labai sėkmingai padeda kontroliuoti odos senėjimą. Jis pagamintas iš augalinių išteklių, o šis kremas užtikrina, kad po naudojimo nebus jokio šalutinio poveikio.

Tinka visų tipų odai, ypatignai puikiai tinka turintiems normalią ir sausą odą.

1295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 12 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 12 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,36 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 8906009451114

Cidonijos sėklos - viena iš seniausiai auginamų žolelių, turtinga vitaminų ir mineralų, pasižyminti drėgmę sulaikančiomis ir odą atnaujinančiomis savybėmis. Šiame puoselėjančiame ir maitinančiame veido masažo kreme sumaišytas quince seed aliejus, vitaminas E ir specialios drėkinamosios molekulės pažadina odą naujam gaivumui, lygumui ir jaunatviškam elastingumui. Ypač ramina pažeidžiamas odos vietas: akių, nosies ir kaklo kontūrus. Sudėtyje taip pat yra šalto spaudimo saulėgrąžų, žemės riešutų ir dygminų aliejų.

"Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream" labai sėkmingai padeda kontroliuoti odos senėjimą. Jis pagamintas iš augalinių išteklių, o šis kremas užtikrina, kad po naudojimo nebus jokio šalutinio poveikio. Jis puikiai tinka turintiems normalią ir sausą odą.

Savybės:

* drėkina ir stiprina odą, kad ji atrodytų gyvybingesnė, elastingesnė ir jaunesnė

* drėgmę sulaikantis ir giliai raminantis odą

* saugo nuo randų ir raukšlių atsiradimo

Cidonijos sėklos: viena seniausiai auginamų žolelių, turtinga vitaminais ir mineralais, pasižyminti maitinančiomis, drėgmę išlaikančiomis ir odą raminančiomis savybėmis.

Saulėgrąžos: saulėgrąžų aliejuje esantis vitaminas E turi antioksidantų, kurie padeda kovoti su priešlaikiniu senėjimu ir raukšlėmis, todėl jūsų oda atrodo jauna ir gaivi. Saulėgrąžų aliejuje taip pat yra linolo rūgšties, kuri padeda odai išlaikyti drėgmę, todėl ji mažiau sausėja.

Dygminai: nors gali atrodyti, kad tepti aliejų spuogams gydyti yra netikslinga, nustatyta, kad dygminų aliejus yra nekomedogeninis, t. y. jis neužkemša porų. Jo priešuždegiminis poveikis taip pat gali būti naudingas gydant spuogus ir aknės dėmes. Jis taip pat gali padėti atkimšti poras, jei naudojamas kelis kartus per savaitę.

Naudojimas: Švelniai tepkite nuvalytą veidą aukštyn kylančiais judesiais, vakare.

Ingredientai (INCI): Bihidana (Cydona Oblonga), Rai (Brassica nigra), Sarosn (Brassica Campestris), Surajmukhi (Helianthus annus oil), Lodhra (Symplooos racemosa), Kusumbhi (Carthmus Tinctorius), Cream base Q.S.

Odos tipas:
Normaliai ir sausai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime