Katalogas
Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės
Prekės ženklas: Ancient
Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės
  • Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės
  • Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės
  • Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės

Žaliojo medžio Palo Santo lazdelės smilkymui, 50g, 5-8 lazdelės

Prekės ženklas: Ancient

„Palo Santo“ teikiama nauda apima labai plačiai. Jis buvo vadinamas stebuklingu, mistiniu, retu, šventu ir unikaliu. Ši kvapni mediena dvasiškai labai vertinama šamanų ir gydytojų. Pietų Amerikos čiabuviai tūkstančius metų ją naudojo šventuose ritualuose ir valymo tikslais. Jis taip pat labai populiarus Europoje.

Pakelyje yra 5-8 lazdelės vidutiniškai 8-15 cm ilgio.

1195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 11 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 11 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,33 €.

Prieinamumas: 9
Prekės kodas: PSanto-02

Palo Santo, valanti Šventoji mediena

Visi žino Palo Santo. Galbūt ne pagal pavadinimą, bet bent jau todėl, kad šis aromatas dažnai naudojamas kai kuriose suomiškose pirtyse, namų kvapams ar masažo aliejams. Kvapą skleidžia Pietų Amerikoje auganti Palo Santo mediena. Tai ypatinga medienos rūšis, nes ją deginant jos dūmai valo aplinką. Kvapas yra žemiškas ir natūralus, bet kartu ir mistiškas. Dėl to "Palo Santo" yra populiarus ir parduodamas produktas mūsų didmeninėje prekyboje, toks jis bus ir jums.

Kas tiksliai yra palo santo?

Palo Santo pažodžiui reiškia šventąją medieną ir, kaip ir baltasis šalavijas, yra kilęs iš vietinių indėnų Pietų Amerikoje. Jau prieš šimtmečius jie jį naudojo per apeigas aurai valyti ir gydyti nuo neigiamos įtakos. Europoje žmonės taip pat renkasi šventąją medieną namams valyti arba tiesiog dėl gryniausio jos kvapo. Kvapą galima apibūdinti kaip šiltą, medinį ir lengvą aromatą su saldžiu prisilietimu, kuris kartais praslysta pro akis. Palyginti su baltuoju šalaviju (kuris taip pat naudojamas tam pačiam tikslui), Palo Santo skleidžia labai švelnų kvapą. Neįsivaizduojame nė vieno, kurio nesužavėtų natūralus ir todėl dvasingas kvapas.

Palo santo iš Peru ir Ekvadoro

Mums tiekiama Palo Santo mediena yra kilusi iš Peru ir Ekvadoro. Parduodamos medienos derlių tikrina vietos valdžia. Medžiai yra labai reti, todėl jie nėra kertami. Mediena imama tik iš nukirstų medžių, kad ją būtų galima skinti ir parduoti.

Kaip naudoti

Uždekite smilkalų lazdelę, leisdami jai kelias sekundes degti, o tada užpūskite liepsną. Leiskite lazdelei rūkti ir smilkykite dūmus ant kūno ar bet kokių objektų, kuriuos norite išvalyti, įskaitant visą kambarį, visą namą ar automobilį.

„Palo Santo“ kvapas yra lengvas, saldus, panašus į Frankincense ir Neroli. Daugelis žmonių gali iš karto pajusti naudingą valomąjį poveikį, net jei jie paprastai nėra jautrūs energijai.

Deginkite smilkalus vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje ir niekada nepalikite be priežiūros.

Lazdelių dydis: 8-15 cm

Svoris: apie 50 gr

Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška