Ajurvedinė Himalajų arbata Guduchi, biri, Everest Ayurveda, 100g
Ajurvedinė žolelių arbata, Ajurvedos rekomenduojama normaliai virškinimo sistemos būklei ir normaliam apetitui palaikyti.
Gali padėti raminti virškinamąjį traktą, padėti palaikyti optimalų virškinimo sistemos funkcionavimą. Tai gali teigiamai veikti skrandžio dirginimą ir grąžinti apetitą. Gali padėti stiprinti organizmo imunitetą. Tai gali padėti harmonizuoti medžiagų apykaitą ir atgaivinti kūno audinius.
Ajurvedinė žolelių arbata, Ajurvedos rekomenduojama normaliai virškinimo sistemos būklei ir normaliam apetitui palaikyti.
Gali padėti raminti virškinamąjį traktą, padėti palaikyti optimalų virškinimo sistemos funkcionavimą. Tai gali teigiamai veikti skrandžio dirginimą ir grąžinti apetitą. Gali padėti stiprinti organizmo imunitetą. Tai gali padėti harmonizuoti medžiagų apykaitą ir atgaivinti kūno audinius.
Ingredientai: elettaria cardamomum (tikrasis kardamonas), glycyrrhiza glabra (paprastasis saldymedis), tinospora cordifolia (širdžialapė drabsnė), cymbopogon citratus (tikroji citrinžolė).
Kiekis: 100 g birios arbatos
Rekomenduojamas dozavimas: 2-3 puodeliai per dieną.
Paruošimas: vieną arbatinį šaukštelį žolelių mišinio (apie 2 g) pavirinkite 3-5 minutes vandenyje arba tiesiog užpilkite 250 ml verdančio vandens ir leiskite 10 minučių pastovėti.
Vartojimas: Vienu metu rekomenduojama vartoti daugiausia dviejų rūšių arbatas. Siekiant sumažinti įprastų negalavimų simptomus, daugiau arbatų galima vartoti kaitaliojant kasdien ar kas savaitę. Tokiu atveju arbatos geriamos atskirai su vienos valandos intervalu. Geriant kaip profilaktinę, stimuliuojančią ar palaikomąją priemonę, žolelių užpilo pakanka neribotą naudojimo laiką. Norint turėti geresnį efektą sveikatai, arbatas reiktų vartoti prieš valgį, šiltas. Kiekvienos arbatos specifinis skonis yra jos poveikio dalis ir atitinka šešių skonių ajurvedines sveikatos savybes. Taigi nerekomenduojama naudoti jokių saldiklių.
Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25° C temperatūroje. Nerekomenduojama vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims.
Kilmės šalis: Nepalas