Ekologiški prieskonių milteliai.
Senovės ajurvedos tekstuose rašoma, kad ardžuna (botaninis pavadinimas - Terminalia arjuna) vartojama nuo 2500 m. pr. m. e. Ardžunos milteliuose gausu saponinų, natūralių antioksidantų (flavonoidų), galo rūgšties, fitosterolių ir mineralų, tokių kaip kalcis, magnis, cinkas ir varis. Jis populiarus dėl tonizuojančio ir labai subalansuojančio poveikio. Ardžuna mažina Pitta ir Kapha došas.
Ajurvediniai milteliai širdies ir kraujagyslių būklei palaikyti. Padeda atkurti sveikatą po širdies priepuolių ir insulto, mažinti cholesterolio kiekį, valyti kraujagysles, neleisti atsirasti trombozei, palaikyti širdies funkciją, normalizuoti aukštą kraujospūdį, mažinti stresą, nervingumą.
Vartojimo būdas:
Vidiniam naudojimui (pagal Ajurvedos traktatus): po 5-10 gramų 2-3 kartus per dieną su šiltu vandeniu arba kaip nurodė Ajurvedos specialistas.
Vartojant prevenciškai: vieną kartą per dieną, geriausiai prieš miegą, trukmė 3 mėnesiai. Jei turite Kapha konstituciją, rekomenduojame gerti miltelius su medumi. Jei Pita - vartokite sumaišę su ghi sviestu (lydytu sviestu). Jei Vata - su pienu ir ghi sviestu.
Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas. Nėštumas, žindymo laikotarpis, viduriavimas. Prieš naudojimą rekomenduojama pasikonsultuoti su ajurvedos specialistu.
Ajurvedinės žolelės, skirtos gamybai, yra išaugintos ir perdirbamos šviežios ir yra kontroliuojamos laboratorijose Vokietijoje.
Sudėtis: 100% Arjuna (Terminalia arjuna) žievės milteliai iš kontroliuojamų ekologinių ūkių.