Džiovinti žirniai prieš virimą per naktį mirkomi šaltame vandenyje. Juos sūdyti reikia tik išvirtus, kad neliktų kieti.
Dažniausiai naudojami sriuboms arba troškiniams ir tyrėms gaminti.
Džiovinti žirniai prieš virimą per naktį mirkomi šaltame vandenyje. Juos sūdyti reikia tik išvirtus, kad neliktų kieti. Jie dažniausiai naudojami sriuboms arba troškiniams ir tyrėms gaminti.
Paruošimo būdas: nuplaukite ir virkite apie 30 minučių, kol suminkštės.
Sudedamosios dalys: lupti skaldyti žalieji žirniai. Gali būti glitimo pėdsakų. Be GMO.
Maistingumo deklaracija 100g:
Energinė vertė 1429kJ / 338kcal
Riebalai 1,8g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1g
Angliavandeniai 54,7g, iš kurių cukrų 0,0g
Skaidulinės medžiagos 12,6g
Baltymai 19,5g
Druska 0,02g
Laikyti tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 20°C temperatūroje, ne didesnėje kaip 70% santykinėje oro drėgmėje.