Katalogas
Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška
Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
  • Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
  • Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
  • Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
  • Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g
  • Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g

Kumino sėklos Jeera, nesmulkintos, TRS, 100g

Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška

Tai intensyvaus, stiproko, kartoko ir savito aromato ir skonio prieskonis. 

Kuminų sėklos yra vienas populiariausių visoje Azijoje naudojamų maisto gaminimo ingredientų. Dėl stipraus skonio ir švelnaus aromato jeera tapo nepakeičiamu prieskoniu. Jeera arba kmynų sėklos turi didelę prieskonių paklausą visame pasaulyje, ypač ten, kur mėgstamas aštrus maistas. Įvairiose kultūrose jis yra neatsiejama receptų dalis. Po pipirų Jeera laikomas svarbiausiu prieskoniu pasaulyje.

Skonis: muskusinis, aštrus, žemiškas.

Aromatas: žiemiškas, aromatingas.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5017689001674
Laikinai neturime


Kuminai naudojami daržovių patiekalams, salotoms, troškiniams, tirštoms sriuboms, ryžių ir daržovių patiekalams, keptoms bulvėms gardinti.

Jie dedami į įvairiausius prieskonių mišinius (garam masala, kari mišinius). Kuminais gardinami sūriai, jogurtas, kuskusas, marinuojamos, konservuojamos daržovės, su kuminais kepama duona ir t.t. Indijoje jauni švieži lapeliai dedami į salotas ir sriubas.

Šilti ir aromatingi kuminai yra indiškos ir kitų virtuvių patiekalų pagrindas. Pabarstykite ant gruzdintų bulvyčių, salotų, aloo gobi ir troškinių, kad pajustumėte išskirtinį muskuso skonį. Puikiai tinka prie mėsos, daržovių ir kitų patiekalų - kmynai tikrai suteiks malonumo jūsų patiekalams.

Kuminų sėklos yra svarbi įvairių prieskonių mišinių, pavyzdžiui, Panch Phoron (iš Bengalijos), Garam masala, Sambhar Masala (naudojama miltelių pavidalu) ir kt., dalis. Gaminant karį ar sausas daržoves, jos kepamos įkaitintame aliejuje prieš dedant kitus ingredientus.

Kuminai pasižymi stipriu, gaiviu aromatu. Juos galima sausai paskrudinti ant karštos keptuvės, atvėsinti, sumalti į miltelius ir laikyti sandariame inde. Šie švieži milteliai dedami ruošiant jogurtą arba raitą ir tokius gėrimus kaip Panna (paprastai geriamas su golgapomis) ir limonadas. Kmynai turi antiseptinių savybių ir padeda palaikyti virškinimą. Jeera iš tikrųjų reiškia "tai, kas padeda virškinimui".

Skonis: muskusinis, aštrus, žemiškas.

Aromatas: žiemiškas, aromatingas.

Maistinė informacija: Baltymai (18g), riebalai (22g), iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (1,5g), angliavandeniai (44g), iš jų cukrus (2,3g), skaidulinės medžiagos (11g).

Sudedamosios dalys: nesmulkintos kumino sėklos.

Kilmės šalis: Indija

Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., Didžioji Britanija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
100 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime