Tinka sriuboms ir daržovių patiekalams pagardinti. Galima sutrinti ir pabarstyti prieš pateikiant ant stalo. Taip pat tinka duonos gaminiams.
Ožragės lapai kartu su to paties pavadinimo augalo sėklomis yra pagrindiniai indų virtuvės ingredientai. Lapai, dar žinomi kasuri methi pavadinimu, yra šiek tiek kartaus ir labai aromatingo skonio. TRS Mehti ožragės lapai yra džiovinti ir gali būti dedami tiesiai į maistą. Aromatingus lapus naudokite vištienos masaloms, kariui su bulvėmis ir špinatais, chana masala (daržovių patiekalui su avinžirniais) ir paneer (indiškam kreminiam sūriui).
Puikus ingredientas, suteikiantis indų virtuvei autentišką skonį! Džiovinti ožragės lapai yra labai svarbūs daugelyje indiškų patiekalų ir pasižymi unikaliu salierų ir pankolių skoniu, šiek tiek karstelėjusiu. Juos lengva naudoti - tiesiog pridėkite jų į receptą pagal instrukcijas ir galėsite sukurti gardžius patiekalus, kurie pakerės jūsų skonio receptorius!
Vartojimo rekomendacija: Šiam gaminiui valyti buvo panaudotos visos tinkamos priemonės.
Prieš naudodami: pamirkykite vandenyje apie 1 minutę ir kruopščiai nuplaukite. Įmaišykite į maistą pagal poreikį, kad išgautumėte išskirtinį originalų skonį.
Maistingumo deklaracija (100g):
Riebalai (6g), Sotieji riebalai (0g), Angliavandeniai (40g), Cukrus (0g), Baltymai (29g), Druska (0g), Skaidulinės medžiagos (7.2g)
Sudedamosios dalys: Džiovinti ožragių lapai