Puikiai tinka panaudoti vietoje šviežaus imbiero. Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.
Imbierų skonis kvapniai kartus ir aštrus, jaučiamas lengvas citrinų prieskonis.
Džiovinto imbiero milteliai arba saunth dažnai naudojami indiškoje virtuvėje. Jo galima dėti į karį, arbatas, sausainius ir t. t. Imbiero milteliai vartojami nedideliais kiekiais, nes jie skleidžia šilumą. Jis gerai tinka žiemą. Sauso imbiero milteliai, kaip rodo pavadinimas, yra sumalta imbiero šaknis. Imbiero milteliai naudojami kaip prieskonis švelniam šilto skonio patiekalams pagardinti, taip pat gaminant masala chai kartu su cinamonu, pankoliu, kardamonu ir gvazdikėliais.
Imbiero milteliai puikiai tinka bet kokiam maisto ruošimui. Šis 100 g maišelis, kuriame gausu antioksidantų, pagamintas iš aukščiausios kokybės imbiero šaknies ir gali būti naudojamas gaminamiems patiekalams pagardinti ir suteikti jiems aštrumo. Mėgaukitės unikaliu tikro imbiero skoniu ir natūraliomis sveikatai naudingomis savybėmis.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė (Kcal) - 335Kcal
Baltymai - 9 g
Riebalai - 4,2 g, Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių - 2,6 g
Angliavandeniai - 72g, Iš jų cukraus - 3,4 g
Maistinės skaidulos - 14 g
Vartojimas: Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.
Sudėtis: Maltos džiovintų imbierų šaknys.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.