Prieskonių mišinys Trikatu, ekologiškas, maltas, Seyfried, 50g
Ajurvedos prieskonių mišinys, susidedantis iš trijų aštrių žolelių: Pippali, Maricha ir Sunthi. Tai yra, išvertus iš sanskrito terminų - ilgųjų pipirų (Pippali), juodųjų pipirų ir imbiero. Tai tradicinis karštų prieskonių mišinys Ajurvedoje, kuris stiprina virškinimo ugnį (Agni) ir valo šrotas (medžiagų apykaitos kanalus).
Trikatu (išvertus iš sanskrito reiškia "trys stiprūs augalai") yra Ajurvedos prieskonių mišinys, susidedantis iš trijų aštrių žolelių: Pippali, Maricha ir Sunthi. Tai yra, išvertus iš sanskrito terminų - ilgųjų pipirų (Pippali), juodųjų pipirų ir imbiero. Tai tradicinis karštų prieskonių mišinys Ajurvedoje, kuris stiprina virškinimo ugnį (Agni) ir valo šrotas (medžiagų apykaitos kanalus).
Trys augalai turi tvirtą, stiprų skonį (Rasa). Ajurvedos požiūriu jie sumažina Vata ir Kapha došas. Ajurvedoje manoma, kad Trikatu stimuliuoja abu kvėpavimo takus ir virškinimo sistemą. Dėl savo aštraus skonio Trikatu milteliai turėtų būti naudojami su medumi arba kaip vaistažolių mišinio dalis. Idealus kaip kepimo ingredientas.
Sudėtis: juodieji pipirai* (Piper nigrum), Pippali ilgi pipirai* (Piper longum), imbieras* (Zingiber officinalis)
* sertifikuota ekologiška
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje
Kilmė: Ne ES žemės ūkis
Gamintojas: Ayurveda Handels GmbH, Hamburgas, Vokietija
ne ES