Patiekalams suteikia salsvą, pikantišką skonį bei gražų raudoną atspalvį. Puikiai tinka gardinti troškinius, padažus, sriubas ir kitus daržovių bei paukštienos patiekalus.
Paprikos milteliai yra vienas aromatingiausių prieskonių ir gaminami iš 100% natūralių, džiovintų ir maltų paprikų.
TRS paprikos milteliai yra saldesni ir švelnesni už aitriųjų paprikų miltelius.
Indijos virtuvėje šis prieskonis dažniausiai naudojamas mėsos, dal (pagamintiems iš ankštinių produktų) bei daržovių patiekalams gardinti.
Paprikos milteliai yra vienas aromatingiausių prieskonių ir gaminami iš 100% natūralių, džiovintų ir maltų paprikų. TRS paprikos milteliai yra saldesni ir švelnesni už aitriųjų paprikų miltelius. Indijos virtuvėje šis prieskonis dažniausiai naudojamas mėsos, dal (pagamintiems iš ankštinių produktų) bei daržovių patiekalams gardinti.
Paprikos milteliai gerai žinomi dėl savo purpurinės raudonos spalvos, todėl jie yra tarsi stebuklingas prieskonis. Juo galima pagardinti patiekalus, papuošti ir pagražinti lėkštę ir, žinoma, suteikti patiekalui spalvą. Keista, bet dažniausiai su paprika painiojamas prieskonis yra maltų raudonųjų aitriųjų paprikų milteliai. TRS paprika garsėja aštriu pieno skoniu ir raudona spalva. Indiškoje virtuvėje ji naudojama receptuose, kuriuose reikia sodriai raudonų padažų.
Norint pagaminti paprikos miltelius, paprikos pirmiausia džiovinamos, o paskui malamos. Bet kuriam patiekalui suteikia ryškiai raudoną spalvą ir išskirtinį švelnų skonį. Priklausomai nuo naudojamos veislės ir su ja susijusio aštrumo bei sėklų kiekio, paprikos milteliai gali būti skirstomi į skirtingas kategorijas.
Patiekalams suteikia pikantišką skonį bei gražų raudoną atspalvį. Puikiai tinka gardinti troškinius, padažus, sriubas ir kitus daržovių bei paukštienos patiekalus.
Gaminimo patarimas: TRS papriką įdėkite valgio gaminimo pabaigoje, nes kepdama arba per ilgai kaitinama, paprika tampa karti. Švelniai pakepinus svieste, paprikos milteliai priduoda savito skonio padažams.
Sudėtis: malta džiovinta saldžioji paprika.