Katalogas
Saldžioji paprika, malta, TRS, 100 g
Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška
Saldžioji paprika, malta, TRS, 100 g
  • Saldžioji paprika, malta, TRS, 100 g
  • Saldžioji paprika, malta, TRS, 100 g

Saldžioji paprika, malta, TRS, 100 g

Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška

Patiekalams suteikia salsvą, pikantišką skonį bei gražų raudoną atspalvį. Puikiai tinka gardinti troškinius, padažus, sriubas ir kitus daržovių bei paukštienos patiekalus.

Paprikos milteliai yra vienas aromatingiausių prieskonių ir gaminami iš 100% natūralių, džiovintų ir maltų paprikų.

TRS paprikos milteliai yra saldesni ir švelnesni už aitriųjų paprikų miltelius.

Indijos virtuvėje šis prieskonis dažniausiai naudojamas mėsos, dal (pagamintiems iš ankštinių produktų) bei daržovių patiekalams gardinti.

195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 1 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 1 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,03 €.

Prieinamumas: 27
Prekės kodas: 3866-HLV

Paprikos milteliai yra vienas aromatingiausių prieskonių ir gaminami iš 100% natūralių, džiovintų ir maltų paprikų. TRS paprikos milteliai yra saldesni ir švelnesni už aitriųjų paprikų miltelius. Indijos virtuvėje šis prieskonis dažniausiai naudojamas mėsos, dal (pagamintiems iš ankštinių produktų) bei daržovių patiekalams gardinti.

Paprikos milteliai gerai žinomi dėl savo purpurinės raudonos spalvos, todėl jie yra tarsi stebuklingas prieskonis. Juo galima pagardinti patiekalus, papuošti ir pagražinti lėkštę ir, žinoma, suteikti patiekalui spalvą. Keista, bet dažniausiai su paprika painiojamas prieskonis yra maltų raudonųjų aitriųjų paprikų milteliai. TRS paprika garsėja aštriu pieno skoniu ir raudona spalva. Indiškoje virtuvėje ji naudojama receptuose, kuriuose reikia sodriai raudonų padažų.

Norint pagaminti paprikos miltelius, paprikos pirmiausia džiovinamos, o paskui malamos. Bet kuriam patiekalui suteikia ryškiai raudoną spalvą ir išskirtinį švelnų skonį. Priklausomai nuo naudojamos veislės ir su ja susijusio aštrumo bei sėklų kiekio, paprikos milteliai gali būti skirstomi į skirtingas kategorijas.

Patiekalams suteikia pikantišką skonį bei gražų raudoną atspalvį. Puikiai tinka gardinti troškinius, padažus, sriubas ir kitus daržovių bei paukštienos patiekalus.

Gaminimo patarimas: TRS papriką įdėkite valgio gaminimo pabaigoje, nes kepdama arba per ilgai kaitinama, paprika tampa karti. Švelniai pakepinus svieste, paprikos milteliai priduoda savito skonio padažams.

Sudėtis: malta džiovinta saldžioji paprika.

Kilmės šalis:
Ispanija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena