Konseruoti mango minkštimai.
Skardinėje yra vertingiausia vaisiaus dalis - minkštimas. Mange yra daug elementų, tokių kaip fosforas, kalcis, kalis, magnis, cinkas ir vitaminai - ypač A ir C.
Taip pat gausu beta karotino. Dėka vitaminų A ir C, jie teigiamai veikia imuninę sistemą ir apsaugo nuo peršalimo.
Tiks ledų, desertų, kremų, padažų gamybai.
Konseruoti mango minkštimai.
Skardinėje yra vertingiausia vaisiaus dalis - minkštimas. Mange yra daug elementų, tokių kaip fosforas, kalcis, kalis, magnis, cinkas ir vitaminai - ypač A ir C.
Taip pat gausu beta karotino. Dėka vitaminų A ir C, jie teigiamai veikia imuninę sistemą ir apsaugo nuo peršalimo.
Tiks ledų, desertų, kremų, padažų gamybai.
Sudedamosios dalys: mango minkštimas, cukrus, vanduo ir citrinos rūgštis.
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 376.56 kJ/90 kcal, Riebalų: 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), Angliavandeniai: 22 g (iš jų cukrūs 19 g), Baltymai: 1 g, Druska: 0 g.
Laikymo sąlygos: laikykite jį sandariai uždarytame inde, tamsioje vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 4 dienas.
Kilmės šalis: Indija
Grynasis kiekis: 850 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės