Klasikinis ajurvedinis prieskonių mišinys Kitchari siūlo skanią pusiausvyrą švelnaus saldumo kartu su subalansuotu aštrumu - suteikia Kitchari ir kitiems ankštinių augalų patiekalams specialų subtilų gyvumą.
Klasikinis ajurvedinis prieskonių mišinys Kitchari siūlo skanią pusiausvyrą švelnaus saldumo kartu su subalansuotu aštrumu - suteikia Kitchari ir kitiems ankštinių augalų patiekalams specialų subtilų gyvumą. Kitchari yra tradicinis ajurvedinis ryžių patiekalas, paprastai grindžiamas basmati ryžiais ir Mung Dal (geltonos skaldytos Mungj pupelės). Kitchari prieskonių mišinys subalansuoja visas došas.
Alavo indelis su didelėmis ir mažomis skylutėmis.
Sudedamosios dalys: Kuminų sėklos*, garstyčių sėklos*, ciberžolė*, Sharkara palmių cukrus*, juoda druska, kalendros sėklos*, vaistinės ožragės sėklos*, asafetida*, čili*.
* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių
Kilmės šalis: Ne ES / ES
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 50 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija
ne ES