Bulgariški erškėtuogės vaisiai, džiovinti saulėje ir sumalti akmeniniame malūne, išsaugant vertingąsias savybes.
Bulgariški erškėtuogės vaisiai, džiovinti saulėje ir sumalti akmeniniame malūne, išsaugant vertingąsias savybes.
* Veganiška
* Detoksui
* Sveikatai ir energijai
* Maistui ir desertams
- Neapdorotos erškėtuogės
- Maltos akmeniniame malūne
- Natūralus antioksidantas
- Daug vitamino C
- Daug ląstelienos
- Energijai ir tonusui palaikyti
- Imunitetui stiprinti
Poveikis: saulėje džiovintos ir akmeniniame malūne sumaltos kalnų erškėtuogės išsaugojo vertingiausias savo savybes - didelį vitamino C kiekį, antioksidantą, palankiai veikiantį ląstelėse vykstančius redokso procesus ir kapiliarų pralaidumą, imunitetą ir organizmo tonusą.
Rekomenduojama vartoti: kaip maisto papildą žalio pavidalo arba įmaišyti į kepinius. Įdėkite 2 šaukštelius (30 g) kartą per dieną į kokteilį, sultis, desertą, jogurtą, dribsnius ir kt.
Vartojimas ir dozavimas: apie 1 ar 2 arbatinius šaukštelius kartą per dieną. Kad išsaugotumėte vitaminą C, nekaitinkite erškėtuogių miltelių.
Sudėtis: erškėtuogių milteliai (100 % bulgariški, sertifikuoti kaip ekologiški).
Vidutinė maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė - 1109,5 kJ / 265 kcal
Riebalai 2,4 g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys 0,01g
Mononesočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g
Polinesočiosios riebalų rūgštys 1,1g
Angliavandeniai 28g, iš jų cukrų 3,23g
Baltymai 29g
Druska 3mg
- Naujiena