Kulinarinė žalioji Matcha arbata, ekologiška, Artisan Tea, 50g
Kulinarinė matcha yra šiek tiek žemesnės rūšies matcha nei ceremonijų matcha.
Ji paprastai yra pigesnė ir skirta dėti į latte, kokteilius, kepinius ir kitus receptus.
Kulinarinės klasės matcha paprastai yra ryškesnio, ne tokio subtilaus skonio, kad galėtų derėti su kitais ingredientais.
Matcha yra smulkūs milteliai, pagaminti iš žaliosios arbatos lapelių. Ji yra ryškios smaragdo žalios spalvos ir sodraus augalinio skonio. Arbatos augalai, iš kurių gaminama matcha, paskutines kelias savaites iki derliaus nuėmimo yra šešėlyje, todėl gaunami tamsiai žali arbatos lapai, kuriuose yra daugiau chlorofilo, kofeino ir l-teanino. Surinkti arbatos lapeliai garinami garuose, kad būtų sustabdytas oksidacijos procesas. Tada jie sumalami akmenimis į smulkius miltelius ir supakuojami pardavimui.
Kulinarinė matcha yra šiek tiek žemesnės rūšies matcha nei ceremonijų matcha. Ji paprastai yra pigesnė ir skirta dėti į latte, kokteilius, kepinius ir kitus receptus. Kulinarinės klasės matcha paprastai yra ryškesnio, ne tokio subtilaus skonio, kad galėtų labiau derėti su kitais ingredientais.
Naudojimas ir paruošimas: 4 gramus arbatos užpilkite 200 ml vandens 95ºC temperatūroje ir palikite 5-10 minučių pastovėti.
Sudėtis: Žalioji arbata Matcha.