Katalogas
Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo

Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo

Himalajų druskos muilas yra natūralus muilas, gali būti naudojamas kaip antiperspirantas, taip pat labai rekomenduojamas žmonėms su jautria oda ir alergiškiems chemikalams.

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI21128

Prieš 500 milijonus metų natūrali Himalajų druska atsirado senovinių išdžiūvusių ežerų vietoje. Ji yra 300-600 metrų gylyje ir yra apsaugota nuo poveikio aplinkai. Tai absoliučiai gryna druska: jai išgauti, kitaip nei įprastai druskai, nenaudojami chemikalai, ji išgaunamas ir apdorojama rankiniu būdu, naudojant akmenį. Tai 100% natūrali, neapdorota, nerafinuota ir chemiškai nevalyta druska be konservantų ir priedų.

Himalajų druskoje gausu mineralų, joje yra daugiau nei 84 mineralai ir mikroelementai, tokie kaip kalcis, magnis, kalis, varis ir geležis, naudingi tiek kūnui, tiek odai. Himalajų druskos akmenys yra labai populiarūs dėl jų universalaus pritaikymo odos priežiūrai, dezodorantui ir masažui.

Odos priežiūra

Himalajų druskoje yra natrio chlorido, taip pat visų būtinų mineralų ir mikroelementų, kurie mažina kraujospūdį, suteikia gyvybingumo, dezinfekuoja ir yra antibakteriniai. Tinka esant odos problemoms, tokioms kaip egzema ir spuogai, taip pat nuo prakaituojančių pėdų ar pėdų grybelio.

Naudojimas: sudrėkinkite druskos kristalo akmenį kaip muilo gabaliuką ir įtrinkite juo visą kūną. Nuplaukite vandeniu arba palikite druską ant odos per naktį iki kitos dienos ir tada nuplaukite. Po kurio laiko akmuo subyrės, o likučius galėsite panaudoti pėdų vonelei.

Dezodorantas

Dėl antibakterinio poveikio Himalajų druska labai tinka kaip dezodoruojantis akmuo. Druska palieka apsauginį sluoksnį, kuris padeda išvengti kvapą sukeliančių bakterijų susidarymo. Natūrali, be chemikalų alternatyva komerciniams dezodorantams.

Naudojimas: Sudrėkinkite akmenį ir perbraukite po pažastimis, kaip darytumėte su bet kuriuo kitu dezodorantu.

Masažo akmuo

Masažas su druskos kristalų masažo akmeniu gerina odos, raumenų ir jungiamųjų audinių cirkuliaciją. Jis pasižymi atpalaiduojančiu ir detoksikuojančiu poveikiu, valo odą ir daro ją švelnią.

Naudojimas: pašildykite masažo akmenį ant rankų arba mikrobangų krosnelėje (apie 30-45 sek. esant 700 vatų). Masažuokite didesnius kūno paviršius plokščiais masažuojamojo akmens galais, o mažesnes kūno vietas – užapvalintais galais.

Masažui palengvinti taip pat gali būti naudojamas masažo aliejus (pvz., simondsijų aliejus arba kokosų aliejus). Tačiau dėl druskos kristalų akmenų porėtumo vėliau jie jau negalės būti be aliejaus, todėl atminkite tai.

Žaliava: Himalajų druska

Skesrmuo cm: ± 7

Svoris gramais: ± 200–250

Svoris / Kiekis:
200-300 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime