Katalogas
Šokoladinis žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais, OstroVit, 500g
Prekės ženklas: OstroVit
Šokoladinis žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais, OstroVit, 500g
  • Šokoladinis žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais, OstroVit, 500g
  • Šokoladinis žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais, OstroVit, 500g

Šokoladinis žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais, OstroVit, 500g

Prekės ženklas: OstroVit

"OstroVit" šokoladinis riešutų sviestas + karamelizuoti lazdyno riešutai - skanus ir unikalus kremas sumuštiniams, blynams ir desertams.

Šis kremas - tai skrudintų žemės riešutų, karamelizuotų lazdyno riešutų, maišyto gėlių medaus, kokosų pagrindu pagaminto MCT aliejaus, kakavos, natūralaus šokolado aromato ir druskos derinys, suteikiantis gaminiui unikalų sūrų skonį.

Ieškote sveiko riešutų kremo, kuris būtų skanus ir be konservantų? OstroVit Šokoladinis riešutų sviestas + karamelizuoti lazdyno riešutai yra produktas jums!

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5903933906362

Mūsų naujausias žemės riešutų sviestas su karamelizuotais lazdyno riešutais idealiai tinka visiems saldumynų mėgėjams, kurie nekenčia tuščių kalorijų. Dėl didelio žemės riešutų ir lazdyno riešutų kiekio kreme gausu angliavandenių, baltymų, skaidulų, vitaminų, mineralų, polifenolių ir flavonoidų. Vietoj cukraus ir saldiklių naudojamas maišytas gėlių medus suteikia kremui ypatingą aromatą ir skonį bei prisideda prie imuniteto palaikymo.

Papildoma mūsų šokoladinio kremo sudedamoji dalis yra kokosų MCT aliejus. Tai puikus energijos šaltinis, galintis reguliuoti skrandžio ir širdies bei kraujagyslių sistemos funkcijas, taip pat padidinti kai kurių vitaminų įsisavinamumą.

Rinkitės šį kremą, jei:

* mėgstate saldumynus ir saldžius užkandžius

* ieškote sveikesnės alternatyvos parduotuvėse parduodamiems kremams

* ieškote universalaus priedo blynams, košėms ir omletams

* norite rasti produktą, kuriame būtų sveikų augalinių riebalų, angliavandenių, baltymų ir skaidulinių medžiagų

Svarbiausios produkto savybės:

OstroVit Šokoladinis žemės riešutų sviestas + karamelizuoti lazdyno riešutai yra alternatyva populiariems sumuštinių kremams, kuriuose dažnai yra cukraus, dažiklių, konservantų ir dirbtinių kvapiųjų medžiagų.

Universalus naudojimas - šis šokoladinis kremas su riešutais bus puikus desertų ir sveikų užkandžių priedas. Jis idealiai tinka sumuštiniams, blynams, pyragams, ledams, pyragams, košėms ir vaisių kokteiliams.

Stiprus riešutų skonis - dėl didelio žemės riešutų ir karamelizuotų lazdyno riešutų kiekio kremas yra labai riešutų skonio, kurį sustiprina druska.

Unikalus sudedamųjų dalių rinkinys - Be dviejų rūšių riešutų, mūsų kremo sudėtyje yra medaus, MCT aliejaus, kakavos ir natūralaus šokolado aromato. Su jais produktas yra ne tik skanus, bet ir gali turėti teigiamą poveikį jūsų sveikatai.

Didelė talpa - vienoje pakuotėje yra 0,5 kg! Tokia talpa tiks saldumynų mėgėjams ir puikiai pasitarnaus kaip puikus skanėstas, jei būsite kartu su kitais šeimos nariais.

Vartojimas ir laikymas: Valgykite pagal savo poreikius.

Laikykite šią pakuotę sandariai uždarytą sausoje vietoje, 15-25 °C temperatūroje. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Ant paviršiaus gali nusėsti vertingas ir aromatingas riešutų aliejus. Rekomenduojame prieš vartojimą produktą sumaišyti arba atskirai naudoti nusėdusį aliejų kaip priedą prie patiekalų.

Maistinės vertės: 100 g    25 g porcijoje
Energinė vertė 2375 kJ / 572 kcal 594 kJ / 143 kcal
Riebalai 44 g 11 g
- iš jų sočiosios riebalų rūgštys 5,2 g 1,3 g
Angliavandeniai 25 g 6,3 g
- iš jų cukrus 17 g 4,3 g
Baltymai 16 g 4 g
Druska 0,16 g 0,04 g

Vartojimas: Vartokite pagal poreikį.

Nevartokite, jei esate alergiški bet kuriai produkto sudedamajai daliai.

Sudedamosios dalys: žemės riešutai, kokosas, šokolado aromatas, druska.

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 500 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Gamintojo šalis:
Lenkija
Svoris / Kiekis:
500 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime