Katalogas
Pandanus gėlių vanduo Kewra, TRS, 190ml
Prekės ženklas: KTC
  • Naujiena
Pandanus gėlių vanduo Kewra, TRS, 190ml
  • Pandanus gėlių vanduo Kewra, TRS, 190ml

Pandanus gėlių vanduo Kewra, TRS, 190ml

Prekės ženklas: KTC

Aromatas: labai saldus; viršutinis tonas hiacinto ir medaus, nestiprus; garai silpni, saldžiai gėlėti, gaivūs.

Kevra vanduo (hidrolatas) pasižymi fantastišku aromatu. Jis laikomas aukščiausios klasės afrodeziaku ir toniku. Emancipuoja ir išlaisvina nuo psichologinių problemų. Švelniai vėsina ir drėkina odą, suteikia jai nepakartojamą aromatą. Tai stimuliuojanti ir spazmus mažinanti priemonė, naudojama ir galvos skausmams malšinti. Antiseptinėmis savybėmis prilygsta eukaliptų aliejui.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 20
Prekės kodas: A-113

Pandanus gėlių vanduo turi fantastišką aromatą. Manoma, kad tai yra aukščiausios kokybės afrodeziakas. Puikus tonikas, padeda šalinti nuovargį ir įtampą, mažinti galvos skausmus ir reumatą (masažas ir kompresai).

Gaminant hidrolatą naudojami tik kewra žiedai. Jie pasižymi saldžiu medaus aromatu. Be malonaus kvapo, augalas pasižymi ir sveikatinančiu poveikiu:

Gėlių vanduo padeda atsikratyti blogų minčių ir malšina nuoskaudas. Daugelis moterų hidrolatą naudoja kaip kvepalus. Švelnios gėlių natos užburia. Kevros eterinis aliejus sukuria gaivų, sodrų aromatą, kuris ilgai išlieka.

Kewra Water atlieka kelias funkcijas. Moterys jį naudoja ne tik kaip kvepalus, bet ir kaip kosmetikos bei maisto priedą.

Kvepalai. Gėlių vandenyje nėra alergiją sukeliančių kvepalų ir alkoholio. Dieviškas kvapas labai ištvermingas, jis traukia aplinkinių dėmesį.

Kosmetikos priemonės. Hidrolatas naudojamas vietoj toniko. Jis puikiai tonizuoja ir drėkina odą, pasižymi antibakteriniu poveikiu, puikiai susidoroja su spuogais. Jis taip pat naudojamas kaip akių losjonas. Kevrovas vanduo šalina tamsius ratilus, patinimus ir lygina smulkias raukšleles. Pridėkite hidrolato į sausas kaukes.

Maisto ruošimas. Žiedų vanduo tarnauja kaip aromatingas prieskonis. Jo dedama į gėrimus ir saldumynus.

Jei įsigysite indiškų produktų, nustebsite jų veiksmingumu. Kewra vanduo taps nepakeičiamas moters kosmetinėje ir virtuvėje.

Naudojimas:

Kvepalai. Vanduo tepamas už ausų.

Kosmetikos priemonėms. Po prausimosi būtina nuvalyti veido ir dekoltė zonos odą.

Maisto ruošimas. Lašas vandens įlašinamas į gaivųjį gėrimą.

Sudedamosios dalys: Kevros žiedų vanduo

Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime