Šis tirštas "Korma" padažas yra išskirtinis.
Prieskonių, aliejų ir kokosų sintezė užkariaus jūsų skrandį.
Paruoškite tipišką "Korma" patiekalą su trupučiu basmati ryžių ir daržovių mišiniu su vištiena.
Be glitimo.
Kreminė ir skani Indijos klasika!
Grietinėlės ir kokoso padažas su aromatingais prieskoniais.
Meistriškai sumaišyti aromatingi prieskoniai - ciberžolė, kmynai, pankolis bei kokosas leidžia lengvai sukurti gražiai subalansuotą ir autentišką „Korma“ karį.
Tiesiog pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką. Pkaitinkite prieskonių pastą, kad išsiskirtų skoniai ir apskrustų mėsa ar daržovės. Supilkite kokosų pieną ir grietinėlę bei troškinkite, kol viskas iškeps. Patiekdami papuoškite šviežia kalendra. Patiekite kartu su nanais, pappadamais, čatniais ir marinuotais agurkais ir mėgaukitės tikra restorano patirtimi.
Sudėtis:
Vanduo, malti prieskoniai 12 % (kalendra 4 %, ciberžolė, prieskoniai, paprika, kmynai, ožragė), rapsų aliejus 11 %, cukrus, koncentruota pomidorų tyrė 5 %, druska, kukurūzų miltai, imbierų tyrė, česnakų tyrė, džiovinti kokosai 3 %, acto rūgštis, džiovinti svogūnai, garstyčių milteliai, džiovinti kalendros lapai.