Katalogas
Maisto papildas Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulių
Prekės ženklas: NOW
Veganiška Veganiška
Sportuojantiems Sportuojantiems
Maisto papildas Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulių
  • Maisto papildas Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulių

Maisto papildas Beta Alanine, NOW, 750mg, 120 kapsulių

Prekės ženklas: NOW
Veganiška Veganiška
Sportuojantiems Sportuojantiems

Beta-alaninas yra nepakeičiama aminorūgštis, kurią raumenų ląstelės naudoja karnozino sintezei. Karnozinas yra dipeptidas (beta-alaninas ir histidinas), kuris veikia kaip paruošiamoji medžiaga vandenilio jonų (rūgšties), susidarančių sunkių pratimų metu, taip padedantis palaikyti optimalų raumenų pH.

Apžvalga:

  • * Raumenų ištvermei
  • * Atitolina raumenų nuovargį
  • * Sporto organizacijos patvirtintas produktas
  • * Maisto papildas
  • * Be steroidų
  • * Tinka veganams
  • * Ne GMO
2695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 26 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 26 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,78 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 733739020086

Beta-alaninas yra nepakeičiama aminorūgštis, kurią raumenų ląstelės naudoja karnozino sintezei. Karnozinas yra dipeptidas (beta-alaninas ir histidinas), kuris veikia kaip paruošiamoji medžiaga vandenilio jonų (rūgšties), susidarančių sunkių pratimų metu, taip padedantis palaikyti optimalų raumenų pH. NOW Sports naudoja CarnoSyn, patentuotą beta-alanino formą, kuri buvo kliniškai išbandyta ir įrodyta, kad padidina raumenų karnozino kiekį, todėl raumenys gali dirbti sunkiau ir ilgiau intensyvaus pratimo metu. NOW Sports Beta-Alanine remiasi moksliniais tyrimais, įrodančiais, kad CarnoSyn papildai mažina raumenų nuovargį ir pagreitina atsigavimo laiką, taip padeda Jums pasiekti jėgos ir ištvermės treniruočių tikslus.

Kokybės sertifikatas: GMP (Good Manufacturing Processes, liet. Geros Gamybos Praktikos) sertifikatas užtikrina, kad buvo išnagrinėti visi NOW gamybos proceso aspektai, įskaitant visus laboratorinius / bandymo metodus (stabilumui, stiprumui ir produktų kūrimui).

Pakuotės dydis: 120 veg kapsulių

Porcijų per pakuotę: 40 porcijų

Porcijos dydis: 3 kapsulės

Kiekis vienai porcijai                                       % Dienos vertė

CarnoSyn beta-alaninas 2,25 g (2250 mg)                **

* Dienos vertė nenustatyta.

Papildomos sudedamosios dalys: hipromeliozė (celiuliozės kapsulė), silicio dioksidas, stearino rūgštis (daržovių šaltinis), kalcio citratas ir mikrokristalinė celiuliozė.

Sudėtyje nėra kviečių, glitimo, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ar riešutų ingredientų. Pagaminta GMP gamykloje, kurioje apdorojami kiti ingredientai, yra šių alergenų.

Vartojimas: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.

Įspėjimas: Tik suaugusiems. Pasitarkite su gydytoju, jei esate nėščia, vartojate vaistus ar turite sveikatos sutrikimų. Atidarius laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Neviršyti nustatytas rekomenduojamos dozės. Maisto papildas turi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.

Gamintojas: NOW Foods Ltd. 244 Knollwood Dr, Bloomingdale, IL. 60108 JAV.

Rekomenduojama
Imunitetui
Kilmės šalis:
JAV
Gamintojo šalis:
JAV
Kiekis:
120 kapsulių
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška