Katalogas
Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
Prekės ženklas: Khadi
Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g

Augaliniai bespalviai paruošiamieji plaukų dažai Color Prep, Khadi Naturprodukte, 100g

Prekės ženklas: Khadi

Khadi Color Prep leidžia lengviau nei bet kada paruošti plaukus dažymui. Kiekviena plaukų spalva yra unikali - taip pat ir natūralios Khadi plaukų spalvos. Khadi Color Prep paruošia jūsų plaukus dažymui naudojant Khadi natūralius augalinius plaukų dažus padeda pasiekti nuoseklių, patikimų rezultatų, ypač kai pereinate nuo labai šviesaus atspalvio prie tamsesnės spalvos. Atraskite dvi svarbiausias šio produkto programas skiltyje „Naudojimas“.

1295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 12 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 12 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,36 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: KH-PM-1-XX

Khadi Color Prep yra daugiau nei tik jūsų spalvą sustiprinanti išankstinė pigmentacija jūsų mėgstamai plaukų spalvai; juose taip pat yra senna/cassia, kuri yra tarsi atgaivinanti keratino procedūra jūsų plaukams. Jie stiprina ir apsaugo plaukus bei lygina pažeistas sruogas. Zizifas drėkina plaukus, naudodamas tradicinį Ajurvedos metodą, kad atkurtų natūralų blizgesį iš vidaus. Chna padeda sukurti šiltą šviesų ar intensyvų vario atspalvį, kuris puikiai tinka ilgalaikiams tamsių, peleningų atspalvių pagrindui. Ji taip pat ramina galvos odą ir stiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų.

Khadi Color Prep: puikus pagrindas nuosekliems ir patikimiems spalvų rezultatams.

Nuo labai šviesių link tamsių:

Khadi Natural plaukų spalvos yra nuostabios ir ilgai išliekančios. Khadi Color Prep naudojimas labai šviesiems plaukams padės pasiekti intensyvesnių rezultatų. Khadi Color Prep iš anksto pigmentuoja plaukus ir suteikia puikų pagrindą perėjimui iš labai šviesaus atspalvio į tamsesnę spalvą.

Dažant šaknis / ankstesnę cheminę spalvą:

Visos žinome jausmą: kai plaukai auga po cheminio dažymo, kontrastas tarp šaknų ir dažų tampa labai akivaizdus! Kaip pagrindinė spalva, Khadi Color Prep suteikia jūsų šaknims šiltą aukso blondinės arba intensyvų vario atspalvį, todėl tai yra puikus preparatas plaukams dažyti norimu natūralios Khadi plaukų spalvos atspalviu. Tai sukuria daug sklandesnį perėjimą tarp šaknų ir pasirinkto atspalvio bei puikiai padengia pilką spalvą.

100g dažų užtenka pusilgiams plaukams (iki pečių).

Naudojimas:

1. Išplaukite plaukus vienu iš natūralių Khadi šampūnų.

PATARIMAS: Jei reikia, naudokite plaukų kaukę Khadi Deep Charcoal Cleanse, kad pašalintumėte bet kokius sintetinius likučius, likusius ant jūsų cheminių dažų ar silikono turinčių produktų.

2. Sumaišykite Khadi Color Prep su šiltu vandeniu (80 ° C), kad gautumėte kremo konsistenciją.

3. Atsargiai tepkite ja savo plaukus, kaip kad ir Khadi natūraliius plaukų dažus.

4. Khadi Color Prep palikite 60 minučių, tada gerai nuplaukite vandeniu. Pasirinkite jums labiausiai patinkančią natūralią plaukų spalvą Khadi ir, norėdami dažyti plaukus, vadovaukitės naudojimo instrukcijomis.

Saugos instrukcijos: tepkite tik nepažeistą odą ir venkite tiesioginio kontakto su akimis. Milteliai yra labai smulkūs - neįkvėpkite dulkių. Sumaišę miltelius, prieš tepdami leiskite jiems atvėsti iki patogios temperatūros.

Naudokite Khadi Color Prep kartu su kitomis Khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse plaukų kaukės valymo efektas yra puikus būdas paruošti plaukus išankstinei pigmentacijai naudojant Khadi Color Prep.

- Prieš išankstinę pigmentaciją su Khadi Color Prep naudokite ajurvedinį Amla Volume Elixir šampūną, kad iš plaukų būtų pašalinti nešvarumai ir likučiai.

- Nudažykite plaukus tamsiai šviesia, pelenų ruda, tamsiai ruda, juoda arba grynu indigo atspalviais, kad pasiektumėte intensyvių spalvų rezultatų.

- Khadi Color Care plaukų aliejus užkonservuoja ir sustiprina natūralią Khadi plaukų spalvą ir suteikia jūsų plaukų spalvai gaivumo bei ilgalaikio intensyvumo.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Ajurvedoje chna laikoma atjauninančiu stebuklingu ingredientu, kuris apsaugo nuo ankstyvo pilkėjimo. Tai suteikia jūsų plaukams spalvą, drėgmę ir blizgesį: chna apgaubia jūsų plaukus kaip apsauginė danga, stiprindama juos nuo šaknų iki galiukų. Intensyvus, oranžiškai raudonas pigmentas yra puikus pagrindas ilgai išliekančioms spalvoms. Khadi Color Prep chna užtikrina, kad jūsų spalva ilgai išliks nuostabi.

Zizipfas suteikia papildomą drėgmę, atgaivina plaukus ir gerina jų elastingumą. Jo regeneruojanti energija suteikia jums minkštus, gausius plaukus, kurie žvilga! Mėgaukitės nuostabiu blizgesiu, kurį galite pamatyti ir jausti.

Senna/Cassia ilgainiui padeda pagerinti jūsų plaukų struktūrą, atgaivindami nualintus ir pavargusius plaukus. Jis turi unikalų maitinamąjį poveikį, apgaubia jūsų plaukus kaip keratino procedūra ir stiprina bei atgaivina, ypač jei jūsų plaukai anksčiau buvo chemiškai apdoroti ar pažeisti. Ši apsauginė danga suteikia jūsų plaukams pastebimai daugiau apimties.

Sudėtis (INCI): Cassia auriculata leaf powder*, Lawsonia inermis leaf powder*, Ziziphus jujuba leaf powder*, Ziziphus spina-christi leaf powder*. 100 % organic of total * from organic agriculture.

Ajurvedos - seniausios pasaulyje natūropatijos - galia jus nustebins. Khadi Color Prep yra sertifikuotas pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL gaires ekologiškoms ir natūralios kosmetikos gaminiams, o jo kokybė reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Atsisiųsti

Khadi plaukų dažų paletė

Atsisiųsti (500.59KB)
Kilmės šalis:
Indija
Vokietija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška