Katalogas
Augaliniai plaukų dažų milteliai Indigo, Ayumi, 100g
Prekės ženklas: Ayumi naturals
Veganiška Veganiška
Augaliniai plaukų dažų milteliai Indigo, Ayumi, 100g
  • Augaliniai plaukų dažų milteliai Indigo, Ayumi, 100g

Augaliniai plaukų dažų milteliai Indigo, Ayumi, 100g

Prekės ženklas: Ayumi naturals
Veganiška Veganiška

Natūralūs indigo milteliai suteikia sodrią mėlynai juodą spalvą, puoselėja ir maitina plaukus. Natūralus dažiklis, galima naudoti su hena.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5025042033347
Laikinai neturime


12 mėnesių nuo atidarymo

Indigo pudra - vieno langelio sprendimas gražiai plaukų išvaizdai.

Kiekvienas nori turėti sveiką plaukų odą ir puikuotis sveikais plaukais.

Tačiau kodėl verta rinktis kitus būdus, kai geresnis sprendimas gali būti visai šalia. Indigo milteliai išgaunami iš augalo ir gaunami per naktį mirkant ir smulkinant lapus.

Šie lapai ir milteliai turi daugybę privalumų, vienas iš jų - plaukams. Taigi, jei norite gražių ir sveikų plaukų, šių miltelių naudojimas gali padaryti stebuklus.

Kodėl indigo milteliai naudingi jūsų plaukams?

Indigo - dar vadinamas Indigofera tinctoria (indigo) lapų milteliais - yra pupinių šeimos atstovas. Šie milteliai yra labai naudingi jūsų plaukams, štai keletas priežasčių:

1. Saugo nuo plaukų slinkimo

Kaskart šukuojantis ir matant, kaip iškrenta pluoštas sruogų, kyla nerimas. Juk nenorite nuplikti dar nesulaukę amžiaus vidurio, tiesa? Tačiau šį plaukų slinkimą galima greitai sutvarkyti naudojant indigo miltelius. Praturtinti maistinėmis medžiagomis, kurios padeda šaknims išlikti stiprioms, indigo milteliai užkirs kelią plaukų slinkimui ir padės pasiekti stipresnių plaukų.

2. Mažina plaukų slinkimą

Indigo yra unikalus natūralus dažiklis; tačiau tai dar ne viskas, ką jis daro. Be to, kad suteiks jūsų plaukams gražią tekstūrą ir nedidelę spalvą, šie milteliai taip pat juos nuramins. Vėsinamosios savybės padės pasiekti gaivų galvos odos pojūtį ir suteiks jums nuostabų ir lengvą jausmą.

3. Skatina plaukų kokybę

Mus supanti aplinka yra užteršta ir tai daro didžiulę įtaką jūsų plaukų kokybei. Tačiau kas savaitę naudodami indigo miltelius sumažinsite žalą ir pasieksite žvilgančius ir sveikus plaukus, kurių nusipelnėte.

Kur rasti geriausios kokybės indigo miltelių?

Jei ieškote geros kokybės indigo pudros, Ayumi gali būti tuo pasirinkimu, kurį turėtumėte padaryti.

Miltelių naudojimas:

1. Pirmiausia vadovaukitės instrukcijomis ir nedidelį bandomąjį kiekį užtepkite ant plaukų sruogos, kad surastumėte pageidaujamą atspalvį. Bendram naudojimui sumaišykite miltelius su šiltu vandeniu, kad susidarytų pasta, ir palikite mišinį 10 minučių, kad susigertų.

RUDIEMS IR JUODIEMS PLAUKAMS:

Naudokite vienus ant brunetės ir juodų plaukų, kad įgautumėte intriguojantį švelnų mėlyną atspalvį, arba derinkite su "Henna" milteliais, kad suteiktumėte plaukams šiltą ir sodrų brunetės atspalvį.

ŠVIESESNIEMS PLAUKAMS:

Kad šviesūs ir tamsiai šviesūs plaukai pasiektų geriausius rezultatus, prieš pradėdami apdoroti indigo, pirmiausia plaukus ištepkite bespalve "Henna", o po vieno plovimo ciklo plaukus išplaukite indigo milteliais, kad išgautumėte sodrų brunetės atspalvį.

2. Tepkite pastą ant plaukų mūvėdami pirštines, kad oda nenusidažytų, švelniai masažuodami pirštų galiukais. Užtikrinkite tolygų padengimą. Ant plaukų uždėkite dušo kepuraitę ir palikite įsigerti 2-4 valandas [nuo trukmės priklauso spalvos intensyvumas].

3. Nuplaukite šiltu vandeniu - be šampūno - ir po to naudokite plaukų kondicionierių.

Kuo skystesnės konsistencijos pastą sumaišysite, tuo bus lengviau ją paskirstyti ir įmasažuoti į galvos odą.

Alerginės reakcijos:

Tai natūralus produktas. Odos tyrimas būtų rekomenduojamas, kad išvengti bet kokių reakcijų dėl individualaus jautrumo į produktą. Už ausies užtepkite nedidelį tyrelės kiekį ir palaukite 24 valandas. Jei nėra paraudimo ar niežulio, tai produktas jums yra saugus naudoti.

Sudedamosios dalys: Indigofera tinctoria (indigo) lapų milteliai. IR NIEKO DAUGIAU!

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška