Katalogas
Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivator's, 100g
Prekės ženklas: Cultivator's
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g
  • Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivators, 100g

Augaliniai tamsios kaštonų spalvos plaukų dažai Deep Chestnut, Cultivator's, 100g

Prekės ženklas: Cultivator's
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Puikiai padengia žilus ir baltus plaukus ir užtikrina ilgalaikį rezultatą.

Pagaminta iš 100 % sertifikuotų ekologiškų ir natūralių žolelių.

Sertifikuoti "Fair for Life" produktai.

Ekologiški augaliniai plaukų dažai padengia kiekvieną plaukų sruogą.

Nenaudojamos cheminės medžiagos, peroksidas, amoniakas, PPD, parabenai ir GMO.

Pažangūs įrenginiai užtikrina, kad galutiniuose produktuose išliktų nepažeistos biologiškai aktyvios medžiagos.

Praėję daugybę kokybės standartų.

Dermatologiškai išbandyta Europoje.

Kompostuojama ir (arba) perdirbama pakavimo medžiaga ir spausdinama augaliniais ir nemineraliniais aliejiniais dažais.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: C264
Laikinai neturime


Ecosert Cosmos natural GMP USDA Organic Bio Cosmos Organic Fair for Life Ecosert

"Cultivators Natural Products" yra sertifikuota įmonė, visame pasaulyje žinoma dėl savo ekologiškų žolelių plaukų dažų. Joje rasite viską, ko reikia plaukams dažyti, ir plaukai taps labiau blizgantys, glotnūs, šilkiniai ir stiprūs. Ekologiški žoliniai plaukų dažai gaminami iš ekologiškų žolelių, todėl yra daug saugesni. Ekologiški natūralūs giliai kaštoniniai plaukų dažai suteikia jums tobulai atrodančius plaukus, kad paslėptumėte visus žilus plaukus. Išbandyta dermatologo, kad būtų užtikrinta, jog yra švelni plaukams ir galvos odai. Be šiurkščių cheminių medžiagų, kurios suteikia ir gražią, spindinčią spalvą, ir yra sveikos jūsų plaukams.

Lengvai naudojama plaukų dažymo sistema praturtinta geriausiais ingredientais. Kultivatoriai tiekia kokybiškus produktus ir gražias plaukų spalvas. Gaukite natūralią plaukų spalvą, o sodri dažymo formulė suteikia plaukams gražią tekstūrą. Ekologiški natūralūs tamsūs kaštonų plaukų dažai tinka visų tipų plaukams. Atraskite viską, ko reikia norint nuspalvinti plaukus sveikai atrodančia spalva ir blizgesiu. Visiškai skirtingi atspalviai, suteikiantys tobulą išvaizdą. Rinkitės "Organic" natūralią gilių kaštonų plaukų spalvą pagal savo asmenybę.

Cultivator patirtis, inovacijos ir galingi ingredientai sujungti kuriant prabangias plaukų priežiūros formules, kurios užtikrina nepaprastus rezultatus. Mes deriname pramonės reikalavimus su pažangiausiais moksliniais tyrimais ir funkcinėmis žiniomis, kad savo produktuose išgautume tikrąją Ajurvedos galią.

Privalumai:

* Unikalus sertifikuotų ekologiškų žolelių mišinys. Cultivators Organic Herbal Hair Color yra unikalus aukščiausios kokybės sertifikuotų ekologiškų vaistažolių mišinys, pvz.: hena, indigo, burokėliai, ramunėlės, eukaliptai, alavijas, zizifusas, manjistha ir kt. Šios žolelės auginamos taip, kad visos veikliosios medžiagos būtų išsaugotos ir suteiktų jums geriausią plaukų dažymo patirtį nepažeidžiant plaukų.

* Be amoniako. "Cultivator's Organic" ekologiškuose žolelių plaukų dažuose nėra amoniako. Cheminio pagrindo plaukų dažuose gausu amoniako, kuris kenkia plaukams ir yra pagrindinė plaukų slinkimo priežastis. Amoniako pigmentai pažeidžia jūsų odeles, melaniną ir galvos odą, todėl plaukai krenta, plaukai tampa šiurkštūs, sausi ir pažeista galvos oda. "Cultivators" plaukų dažuose 100 % nėra amoniako, nes tai ekologiškas preparatas, pagamintas iš aukščiausios kokybės sertifikuotų ekologiškų žolelių.

* Dermatologiškai patikrintas produktas. Tai dermatologiškai išbandytas produktas. Sukurtas po daugelį metų trukusių tyrimų. Visos formulės buvo kruopščiai patikrintos, kad būtų išvengta žalingų reakcijų odai ir plaukams. Tinka visų tipų odai, tačiau prieš tepant ant plaukų rekomenduojame atlikti lopo testą.

* Tarptautiniu mastu sertifikuoti plaukų dažai. "Cultivators" ekologiškus augalinius plaukų dažus mėgsta žmonės visame pasaulyje. Tai 100 % veganiškas, "Fair for Life" sertifikuotas produktas. Jis taip pat akredituotas ECOCERT, ISO, KOSHER, HALAL ir GMP. Tai produktas be žiauraus elgesio, sukurtas tam, kad suteiktų jums prabangų plaukų dažymo variantą.

* Mėgstamas visame pasaulyje, platus atspalvių asortimentas. Galima rinktis iš plataus atspalvių asortimento. Visas atspalvių asortimentas sukurtas atlikus išsamius plaukų dažų tyrimus ir plėtrą. Augaliniai dažai yra 20 atspalvių. Esame pirmaujančių pasaulio plaukų prekės ženklų gamintojas. Šiuo metu eksportuojame į daugiau nei 35 šalis. Tai visame pasaulyje pamėgta plaukų spalva, kuri dažo rūpestingai.

* Pilnas rinkinys plaukų dažymui. kad dažymas būtų geriausias: Suteikiame jums pilną rinkinį, kad galėtumėte lengvai, greitai ir be rūpesčių nusidažyti. Jame yra pakuotė su 4 paketėliais - juos galima naudoti iki 4 kartų, atsižvelgiant į plaukų ilgį. Taip pat pridedamas dušo dangtelis, kad būtų išvengta išsiliejimo. Rinkinyje taip pat yra pirštinės rankoms, kad būtų išvengta tiesioginio sąlyčio su oda. Galiausiai - informacinis lapelis, kuriame rasite atsakymus į visus dažniausiai užduodamus klausimus. Jį visiškai paprasta naudoti. 

Plaukų dažymas. "Cultivator" plaukų dažai leidžia lengvai dažyti plaukus namuose ir kaskart pasiekti puikių rezultatų. Galite dažyti plaukus namuose nepadarydami jokios žalos. Cheminių medžiagų neturintis ir nepažeidžiamas žolelių mišinys išlaikys jūsų plaukus sveikus, minkštus ir glotnius, nepridedant jokių aštrių ingredientų. Naudojant šiuos augalinius plaukų dažus, Jūsų plaukai lengvai praturtinami ir sudrėkinami. Naudokite "Cultivator" plaukų dažus, kad nusidažytumėte plaukus ekologiškai.

Padidina blizgesį. "Cultivator" augaliniai plaukų dažai suteikia jums geriau atrodančius, natūraliau atrodančius plaukus. Galite išgauti nuostabių atspalvių iš plaukų dažų paletės. Siūloma 20 spalvų, pasižyminčių ryškiomis spalvomis, praturtintų drėgme ir suteikiančių plaukams nuostabią išvaizdą. Plaukų dažai 100 % žilus plaukus ir užtikrina ilgalaikį, natūraliai atrodantį rezultatą. Plaukų spalva, kuri atrodo natūraliai ir padaro jūsų plaukus stiprius, šilkinius, glotnius ir žvilgančius. Po naudojimo plaukai tampa šilkiniai, labiau blizgantys ir gražios spalvos.

Natūrali spalva su visiškai natūraliais ingredientais. Visi Cultivator gaminiai yra natūralūs, švelnios sudėties, visi jie išbandyti jautriai odai ir sukurti taip, kad suteiktų pačią tikriausią natūralią alternatyvą tiems, kurie rūpinasi savo plaukais. Visi jie praturtinti sertifikuotais ekologiškais augalų ekstraktais. Jūsų plaukai įgaus blizgų atspalvį dėl puikaus augalinės henos miltelių ir indigo miltelių derinio.

Tarptautiniai sertifikatai. Cultivators gaminiai buvo dermatologiškai patikrinti Europoje. Tai pirmieji pasaulyje plaukų dažai, gavę ir "Fair for Life" (FFL) sertifikatą. Be to, turi USDA, ECOCERT, COSMOS, KOSHER, HALAL ir kt. sertifikatus. Tai produktas, pagamintas be žiaurumo ir yra veganiškas produktas, kuris natūraliai atgaivins jūsų plaukus bei galvos odą. Užtikrinama, kad kokybė būtų išlaikyta visą laiką - nuo derliaus nuėmimo iki pakavimo. Gaukite natūraliai atrodančią plaukų spalvą namuose, naudodami paprastą priemonę.

Bendra naudojimo instrukcija: 

1. Pasirinkite. Pasirinkite tinkamą "Cultivator's Organic Hair Color" atspalvį

2. Paruoškite. Pasiruoškite maišymo dubenį, dušo kepuraitę ir pirštines

3. Išbandykite. Atlikite pleistro testą (alergijos testą, patepdami nedidelį kiekį miltelių/pastos už ausies) ir palaukite kelias valandas.

4. Sumaišykite. Organinius plaukų dažus sumaišykite su drungnu vandeniu. Plaukų dažus atsargiai sumaišykite su 35-50 laipsnių  temperatūros šiltu vandeniu iki vientisos masės. Pasta turėtų atvėsti, sutirštėti, bet nesudžiūti! 

5. Užtepkite. Tepkite spalvą nuo šaknų ir giliai įmasažuokite. Sklandžiai tiršta pasta denkite ištrinktų (būtina naudoti šampūną be silikono!), šiltų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų sruogas.

6. Palaukite. Palikite spalvą rekomenduojamą laiką (nuo 30 min iki 2 val.). Padengtus plaukus uždenkite polietileno plėvele, dušo kepuraite bei rankšluosčiu, kad išlaikytumėte šilumą.

7. Išplaukite. Švariai išplaukite plaukus šampūnu

8. Išdžiovinkite. 

Kuo ilgiau laikysite plaukų dažus, tuo intensyvesnę spalvą ir plaukų priežiūrą gausite.

Bet kokiu atveju, galutinis rezultatas priklausys nuo Jūsų plaukų struktūros ir natūralios spalvos.

Būkite kantrūs! – plaukų spalva visu intensyvumu suspindės per kelias dienas po dažymo!

Sudėtis (INCI): Cassia auriculata (Cassia) Powder, Emblica officinalis (Amla) Powder, Lawsonia inermis (Henna) Powder, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder, Curcuma longa (Turmeric) Powder, Matricaria recutita (Chamomile) Powder.

Sertifikavimas: Organic NPOP, USDA NOP, EU, COSMOS Organic, Kosher, Halal, Cruelty free, Vegan, FFL and Non-GMO.

----------------------------------------------------------------------------

Ar tai 100% ekologiški ir natūralūs plaukų dažai?

Taip, "Cultivator's" plaukų dažai yra 100% ekologiški ir be cheminių ingredientų. Mūsų augalinių plaukų dažų sudėtyje yra tik 100% natūralių dažančių ir kondicionuojančių ingredientų. Tai grynai augalinės kilmės plaukų dažai. Kultivatoriaus ekologiški plaukų dažai sujungia ajurvedos gėrybes su naujovėmis. Visiškas unikalus ekologiškų žolelių mišinys, kuris natūraliai nudažo jūsų plaukus. Jo sudėtyje yra natūralių dažymo pigmentų pirmtakų ir maistinių medžiagų, kurios suteikia plaukams norimą atspalvį, blizgesį ir maitina.

Kaip galiu žinoti, kad šis produktas yra FFL?

"Cultivator's" plaukų dažai yra sertifikuoti FFL. Tai galima patikrinti oficialioje FFL svetainėje.

Kiek laiko išliks spalva?

Paprastai spalva išsilaiko iki 15-20 plovimų, tačiau tai priklauso ir nuo plaukų plovimo dažnumo. Be to, jei prieš ir po mūsų plaukų dažymo dažais naudojate kitas cheminio pagrindo priemones, tuomet jie išliks trumpiau. Po reguliaraus naudojimo gausite norimus atspalvius ir jie išliks iki 15-20 plovimų.

Ar jis vienu metu padengs visus mano žilus plaukus?

Idealiomis sąlygomis jis padengs daugiau kaip 99 % žilų plaukų. Kadangi tai yra botaniškai aktyvuotas preparatas be baliklių, anksčiau naudoti kenksmingi cheminiai produktai gali turėti įtakos padengimui ir atspalviui per pirmuosius kelis kartus.

Kokios sudedamosios dalys naudojamos?

Kiekviena plaukų spalva turi skirtingą kelių sudedamųjų dalių derinį. Kai kurios iš dažniausiai naudojamų sudedamųjų dalių yra šios:

Indigofera tinctoria (Indigo) milteliai, Emblica officinalis (Amla) milteliai, Lawsonia inermis (Henna) milteliai, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) milteliai, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) milteliai, Aloe barbadensis (Aloe Vera) milteliai, Curcuma longa (Ciberžolė) milteliai, Matricaria recutita (Ramunėlės) milteliai.

Ar reikia atlikti sruogos testą?

Taip, nes jis padeda nustatyti laiko trukmę ir spalvos rezultatą. Gautą plaukų spalvą sunku standartizuoti ir prognozuoti, nes spalvą suteikia natūralus spalvinis pigmentas, esantis augaluose. Ji taip pat kinta priklausomai nuo žmogaus plaukų struktūros ir būklės, kuri priklauso nuo jo gyvenimo būdo įpročių ir bendros plaukų priežiūros praktikos, kurią naudoja žmogus. Kad geriau nuspėtumėte spalvos rezultatą, po "Cultivator's Organic Herbal Hair Color" naudojimo palaukite 24-48 valandas. Atkreipkite dėmesį, kad per šį laikotarpį spalva gali patamsėti. Jei rezultatas jūsų netenkina, pasirinkite trumpesnį / ilgesnį poveikio laiką.

Vieną kartą atlikau pleistro testą, ar reikia jį atlikti kiekvieną kartą?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Color" yra 100 % ekologiški, be cheminių medžiagų ir saugūs naudoti. Tačiau kai kurie žmonės yra alergiški tam tikroms augalų dalims, todėl prieš naudojimą visada rekomenduojama atlikti pleistro testą. Prašome vadovautis ant pakuotės pateiktomis PATCH TEST DIREKCIJOMIS

Esu alergiškas cheminiams plaukų dažams, kaip man gali padėti "Cultivator's Organic Hair Color"?

"Cultivator's Organic Herbal" augaliniai plaukų dažai yra dermatologiškai patikrinti ir visiškai saugūs naudoti, tačiau prieš naudojant produktą būtina atlikti nedidelį pleistro testą. Ajurvedoje aprašoma, kad kiekvienas žmogus yra skirtingas, todėl jo organizmas skirtingai reaguoja į tą patį produktą.

Ką reiškia augaliniai plaukų dažai?

Tai reiškia, kad visos sudedamosios dalys yra iš augalų arba jų dalių, todėl tai 100 % ekologiški ir augalinės kilmės plaukų dažai.

Jei esate nėščia / slaugote kūdikį; ar saugu naudoti?

Atsakymas: Taip, tai 100 % ekologiški augaliniai plaukų dažai, todėl juos saugiau naudoti, nes juose nėra AMONIJAUS, PPD, PEROKSIDŲ ir JOKIŲ CHEMINIŲ MEDŽIAGŲ.

Ar su plaukų dažais galima maišyti kokius nors kitus ingredientus (pvz., kiaušinį arba varškę)?

Patariame nedėti nieko, išskyrus šiltą vandenį. Bet koks kitas ingredientas, kurį galite pridėti, trukdys ir neleis natūraliai spalvai išsiskirti ant plaukų.

Anksčiau esu chemiškai apdorojęs (-usi) plaukus ir (arba) juos balinęs (-usi). Ar vis dar galima naudoti "Cultivator's" plaukų spalvą?

Rekomenduojame vengti naudoti ekologiškus plaukų dažus iš karto po cheminio balinimo arba po cheminio plaukų apdorojimo. Abi spalvos yra priešingos prigimties, todėl gali pakeisti atspalvį arba neduoti norimų rezultatų. Jei plaukai buvo dažyti cheminiais dažais / dažais, prieš naudodami augalinius "Cultivator's" plaukų dažus, palikite plaukus bent 5-6 savaites, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

Natūralių plaukų atspalvis yra tamsus, ar galiu naudoti šviesesnį atspalvį, ar tai tiks?

Su žoliniais plaukų dažais plaukų pašviesinti neįmanoma, nes juose nėra balinimo medžiagų.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena