Katalogas
Gelis veido prausimui Anti-Acne Clarina, Himalaya, 60ml
Prekės ženklas: Himalaya Herbals
Veido prauskilis nuo spuogų, CLARINA, Himalaya, 60g
  • Veido prauskilis nuo spuogų, CLARINA, Himalaya, 60g

Gelis veido prausimui Anti-Acne Clarina, Himalaya, 60ml

Prekės ženklas: Himalaya Herbals

Veiksmingas giluminis probleminės odos valiklis, kurio pagrindą sudaro natūralūs vaistinių augalų ekstraktai, tradiciškai naudojami odos sveikatai ir grožiui palaikyti.

Valo veidą, kad sumažintų nešvarumus, ir sumažina sebumo gamybą, dėl kurio atsiranda spuogai. Glotniai ir gaiviai odai be problemų. Tinka riebiai odai.

Clarina spuogų ir inkštirų valymo gelis:

* Pašalina nešvarumus ir sumažina dirginimą

* Gaivina ir lygina odą

* Dermatologiškai patikrinta

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: HLV-6080

12 mėnesių nuo atidarymo

Nimbamedžio, ciberžolės ir alavijo ekstraktai išvalo poras, inkštirus ir spuogelius, mažina riebalų išsiskyrimą,  mažina odos jautrumą, išsaugo jos glotnumą ir gaivumą. Prausimosi gelis pasižymi stipriu priešuždegiminiu ir regeneruojamuoju poveikiu. Jis taip pat padeda suminkštinti ir nušveisti negyvus epidermio sluoksnius, todėl oda gali aktyviai atsinaujinti. Jo antioksidacinės ir antibakterinės savybės padeda veiksmingai apsaugoti odą nuo bakterijų, sukeliančių spuogus, inkštirus ir kitus odos paviršiaus pažeidimus, dauginimosi.

Gelis mažina riebalų perteklių ir padeda naikinti propionines bakterijas, kurios yra pagrindinės aknės priežastys, taip pat greitina žaizdų gijimą, odos uždegimą ir palaipsniui šviesina tamsias dėmes bei randus, atsiradusius dėl netinkamo aknės gydymo (po aknės).

Clarina Anti Acne Face Wash Gel yra sukurtas iš specialiai parinktų vaistažolių, kurių efektyvumas spuoguotai, probleminei odai ir jos švelnumui yra įrodytas tyrimais. Keratoliko savybėmis pasižymintis gelis nušveičia užsikimšusias poras, pašalindamas inkštyrus ir dėmes. Tai apsaugo nuo papildomo riebalų, spuogų atsiradimo bei susidarymo. Taip poros išlieka švarios ir atviros. Nimbamedis veikia prieš spuogus sukeliančius mikrobus ir kartu su ciberžole mažina dirginimą. Aloe Vera, žinoma dėl savo raminamųjų savybių, padeda išlaikyti odą lygią ir gaivią. Nedžiovina ir pašalina dirginimą.

Veikliosios medžiagos:

Nimbamedis Neem (Azadirachta indica). Šio Rytuose gerbiamo augalo žievė ir lapai pasižymi stipriu antiseptiniu, antimikrobiniu ir priešgrybeliniu poveikiu. Tai paaiškina jo nuostabų gydomąjį poveikį sergant odos ligomis, juk ne paslaptis, kad beveik visus odos negalavimus sukelia jos paviršiuje esančių bakterijų ir grybelių gyvybinė veikla. Neemas geba tiesiogine prasme ištraukti iš odos visas kenksmingas medžiagas, dezinfekuoti ją ir pašalinti trūkumus. Jis padeda pašalinti bakterines spuogų priežastis, ypač naudingas gydant egzemą ir odos infekcijas.

Alavijas (Aloe barbadensis). Intensyviai drėkina odą, stimuliuoja medžiagų apykaitos procesus ir atnaujina ląstelių skaidulas. Užkerta kelią uždegimų atsiradimui. Padeda palaikyti sveiką epidermio būklę. Sudėtyje yra alantoino, kuris padeda naudingoms medžiagoms prasiskverbti giliai į odos struktūrą ir pasiekti ne paviršinį, o giluminį drėkinimą. Suteikia odai sveiko švytėjimo ir elastingumo. Tai natūralus UV spindulių filtras, apsaugantis nuo neigiamo saulės spindulių poveikio. Valo odą, regeneruoja ją, padeda sergant odos ligomis. Turi priešgrybelinių, antibakterinių ir antiseptinių savybių. Jis tinka odos žaizdoms, alergijoms ir vabzdžių įkandimams gydyti.

Auksinė ciberžolė (Curcuma longa). Veikia kaip natūralus antibiotikas, malšina uždegiminius procesus, akivaizdžiai sušvelnina spuogų padarinius, suvienodina odos spalvą ir užkerta kelią naujiems uždegimams. Pašalina alergines reakcijas, ramina sudirgusią odą, mažina niežulį ir paraudimą. Jis pasižymi antiseptiniu, priešuždegiminiu ir baktericidiniu poveikiu odai, todėl padeda susidoroti ne tik su akne, bet ir su sunkesnėmis odos patologinių procesų formomis, tokiomis kaip išopėjimas, dermatitas, psoriazė ar egzema. Būdamas natūralus antioksidantas, jis pagreitina odos atstatymą ir jos paviršiaus pažeidimų regeneraciją.

Gluosnis (Salix tetrasperma). Seniausiuose rašytiniuose šaltiniuose jis minimas kaip augalas, turintis svarbių gydomųjų savybių. Visų medžio dalių biocheminėje sudėtyje yra salicilo rūgšties, taninų ir flavonoidų, dėl kurių medis yra veiksmingas nuo spuogų. Visi iš gluosnio dalių pagaminti preparatai pasižymi baktericidiniu, sutraukiančiu, priešuždegiminiu ir antipiretiniu poveikiu. Vilių žievė veiksminga net sudėtingais odos ligų atvejais. Ji mažina odos riebumą jos neišsausindama; gerai valo odą dėl unikalios biocheminės sudėties, kurios veiklieji elementai prasiskverbia giliai į poras. Labai švelniai, bet veiksmingai pašalina negyvas odos ląsteles. Turi stiprų regeneruojamąjį poveikį odai.

Naudojimo būdas: Nedidelį kiekį valiklio užtepkite ant drėgnos veido ir kaklo odos. Masažuokite švelniais sukamaisiais judesiais 2 minutes, kruopščiai apdorokite pažeistas vietas. Likusius valiklio likučius nuplaukite drungnu vandeniu. Rekomenduojama naudoti du kartus per dieną.

Ingredientai (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate & Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, BHT, Salix Tetrasperma (Indian Willow) Bark Extract, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Odos tipas:
Riebiai, spuoguotai odai
Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
60 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda