Katalogas
Švelnios valomosios putos veidui Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Švelnios valomosios putos veidui Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Švelnios valomosios putos veidui Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Švelnios valomosios putos veidui Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Švelnios valomosios putos veidui Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Minkštos, senėjimą stabdančios valomosios putos. Švelnios, tinka visų tipų odai, net jautriai.

Praturtinta ajurvedine trifala ir Damasko rože, tonizuojančia ir antioksidacine medžiaga. Su raminančiomis medetkomis ir hialurono rūgštimi, drėkinančia ir stabdančia senėjimą.

Oda nuvaloma, tonizuojama ir minkštinama.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: RSYN-013

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

"Arnas Soft Mousse" - tai švelnios valomosios putos, veikiančios prieš senėjimą. Švelni formulė tinka visų tipų odai, net ir jautriai.

Švelnios putos švelniai valo, pašalina nešvarumus, purvą ir makiažo likučius.

Sudėtis praturtinta ajurvedine trifala ir Damasko rožių vandeniu (tonizuojančiu ir antioksidaciniu), medetkų ekstraktu (raminančiu) ir hialurono rūgštimi (drėkinančia ir stabdančia senėjimą).

Nuplovus odą, ji tampa nuvalyta, tonizuota, gaivi ir švelni.

Prie grožio ištakų

Arnas sanskrito kalba reiškia "jūros putos". Pasak mito, iš Pieno vandenyno putų atsirado grožio deivė Lakšmi ir ampulė Amritos - nemirtingumo nektaro.

"Arnas Soft Mousse" kartu su "Amrita Liporestitutive" valomuoju aliejumi idealiai tinka dvigubam valymui. Du sinergiškai veikiantys produktai padeda iš naujo atrasti natūralų grožį, kuris prasideda nuo tinkamo valymo.

"Arnas Soft Mousse" pakuotė pagaminta iš perdirbto plastiko, išgauto iš vandenyno.

Tekstūra švelni kaip jūros putos, tačiau išlieka tvirta ir iš karto nenubyra, todėl ją galima įmasažuoti į veido odą.

Tekstūra ir naudojimas

Minkšta, bet tvirta tekstūra, kuri iš karto nenusiplauna, leidžia putas gerai įmasažuoti į veidą. Taip oda gauna papildomos naudos iš masažo.

Panaudojus putas galima nuplauti drėgnu skudurėliu ar kempine arba tiesiai drungnu ar vėsiu vandeniu.

Oda yra puikiai nuvalyta, tonizuota, tačiau nesijaučia odos tempimo.

Triphala - tai senovinė vaistažolių priemonė, sudaryta iš 3 Rasayana vaisių: Amalaki, Bibhītaka, Haritakī. Turtingas natūralių antioksidantų, jis veikia kaip ilgaamžiškumą skatinanti priemonė ir geba atkurti trijų organizmą reguliuojančių došų pusiausvyrą. Odai ji pasižymi ryškiu tonizuojamuoju poveikiu.

Rožių vanduo yra tinkamas ingredientas visų tipų odai. Turtingas antioksidantų, rožių vanduo idealiai tinka brandžiai odai, nes ją atgaivina ir tonizuoja. Jis padeda nuraminti jautrios, sausos odos paraudimus. Turėdamas antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, jis taip pat tinka riebiai ar nešvariai odai. Ajurvedoje jis ypač tinka su Pitta doša susijusioms problemoms mažinti (odos paraudimui, dirglumui ir jautrumui).

Naudojimo rekomendacijos:

Ryte ir vakare nedidelį kiekį putų išpurkškite į delną ir tepkite ant sudrėkinto veido, masažuodami sukamaisiais judesiais. Gerai nuplaukite veidą drungnu vandeniu. Tęskite įprastą veido priežiūros procedūrą, naudodami "ProAge Rasayana" veido serumą ir "ProAge Rasayana" veido kremą, pritaikytus jūsų odos tipui.

Sudėtis (INCI): Aqua, Sorbitol, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Sodium Hyaluronate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Oleate, Propanediol, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Parfum, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
150 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime