Katalogas
Valantis ajurvedinis vanduo veido šveitimui ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Valantis ajurvedinis vanduo veido šveitimui ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Valantis ajurvedinis vanduo veido šveitimui ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml
  • Valantis ajurvedinis vanduo veido šveitimui ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Valantis ajurvedinis vanduo veido šveitimui ProAge JATI, Rasayana Biocosmesi, 100ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Šis švelnus augalinis vanduo su ajurvediniais ekstraktais, gautais iš trifalos, tulsi ir jazminų, švelniai šveičia ir ramina odą.

Kartu jis praturtintas hialurono rūgštimi, kuri išsaugo odos drėgmės lygį.

Augalinį vandenį galima naudoti kaip odos priežiūros priemonę arba plaukams valyti, šveisti ir drėkinti.

Ypač rekomenduojamas mišriai ir riebiai odai, bet tinka ir jautriai odai.

Taip pat dermatologiškai patikrinta jautriai odai.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: RSYN-022

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

„Ayuervedic pro-age“ organinis vanduo su šveičiamąja medžiaga, kurio sudėtyje yra alijošiaus sulčių ir hidrolato, skirtas veido ir plaukų priežiūrai. Turtingas veikliųjų medžiagų, pasižymintis raminamuoju, antioksidaciniu ir tonizuojamuoju poveikiu, skirtas veidui ir idealiai tinka galvos odai drėkinti, šveisti ir valyti.

Sudėtyje yra ajurvedinių trifalos, tulsi, jazminų ekstraktų, parinktų dėl tonizuojančio, antibakterinio ir valomojo poveikio. Šveičiamąjį poveikį suteikia sudėtyje esančios alfa hidroksirūgštys (AHA), tokios kaip vyno rūgštis, pieno rūgštis ir citrinos rūgštis. Veiksmas neagresyvus, nes formulė subalansuota drėkinančiomis, raminančiomis ir raminančiomis veikliosiomis medžiagomis, tokiomis kaip ramunėlės, alavijas ir hamamelis.

Šis vanduo naudojamas po veido valymo, kad suteiktų odai drėgmės ir paruoštų ją vėlesnėms procedūroms.

Naudojamas po galvos odos plovimo šampūnu, jis pasižymi valomuoju ir šveičiamuoju poveikiu.

Ypač rekomenduojamas mišriai ir riebiai odai, bet tinka ir jautriai odai.

Taip pat dermatologiškai patikrinta jautriai odai.

Perdirbto plastiko buteliukas. 

Šį produktą „Rasayana“ pavadino ajurvediniu vandeniu, nes vanduo siejamas su drėkinimo sąvoka. Iš tikrųjų šiuose produktuose nėra pridėtinio vandens (išskyrus tą, kuris natūraliai yra augalų ekstraktuose). Vietoj to juose yra alavijo ir hidrolatų, kurių veikimas priklauso nuo vandens. Pro-age Ajurvediniai vandenys drėkina dėl sudėtyje esančios dvigubos molekulinės masės hialurono rūgšties (mažos ir vidutinės), betaino ir sacharido izomerato - veikliųjų medžiagų, kurios, kaip žinoma, palaiko odos drėkinimą jos neapsunkindamos.

Naudojimas:

* Įmasažuokite vandenį į nuvalytą odą tamponu arba pirštais.

* Tepkite jį ant galvos odos po plovimo šampūnu.

Naudojimo patarimai: 

Naudokite produktą vietoj toniko po kasdienio valymo, kad suteiktumėte odai drėgmės. Lengvai įmasažuokite, kad lengviau įsigertų.

Kaip plaukų losjonas: po plovimo šampūnu užpurkškite produkto ant plaukų, kad plaukai būtų švelnūs ir šilkiniai.

Naudokite produktą bet kuriuo paros metu ant veido ir plaukų, kad tonizuotumėte ir sušvelnintumėte jautrią odą arba esant niežuliui ir seborėjai.

Naudokite kartą per dieną, geriausia vakare. Po naudojimo nelaikykite odos ar plaukų saulėje.

Pastaba: Vežant kremas gali pasislinkti į šoną ir susidaryti "skylė". Nesijaudinkite, produkto netrūksta! Tai normalu, nes aliuminio indelyje telpa iki 70 ml, tačiau kremo turinys yra 60 ml, todėl turinys nesiekia indelio krašto, todėl vežant kremas gali pasislinkti į šoną.

Sudėtis (INCI): Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice [1], Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water [1], Aqua (Water), PropanediolHamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water [1], Betaine, Tartaric Acid, Sodium Hyaluronate, Jasminum Officinale Flower Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract [1], Phyllanthus emblica fruit extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia bellerica fruit extract, Glycerin, Saccharide Isomerate, Sodium Phytate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

1 - iš ekologinio ūkininkavimo.

---------------------------------------------

Įkvėpimas:

Pro-age Ayurvedic Waters pavadinimus Dhatri, Tulasi ir Jati įkvėpė indų mitas, susijęs su augalais Amla (dar vadinama Dhatri), Tulasi (geriau žinoma kaip Tulsi) ir Jasmine (vadinama Jati). Pasak legendos, dievas Višnu beprotiškai įsimylėjo Vrindą (arba Tulasi), ištikimą demono žmoną. Todėl dievai paprašė deivių Lakšmi, Gauri ir Svadhos įsikišti ir atvesti Višnu į protą. Medžių deivės davė dievams po sėklą, kad šie pasodintų ją toje vietoje, kur Višnu buvo sužavėtas Vrindos. Iš sėklų išaugo Amlos, Tulsi ir Jazmino augalai, kurie virto trimis gražiomis moterimis. Šios sužavėjo Višnu savo grožiu ir privertė jį pamiršti Vrindą. Tuomet trys iš jų vėl virto Amlos, Tulsi ir Jazmino augalais. Šis mitas rodo dieviškąją šių augalų kilmę. Jame taip pat pasakojama, kad Amla, Tulsi ir Jazminas yra tokie naudingi, kad jų galia gali sužavėti net dievą. Įkvėpta šios istorijos, kurioje šiems trims vertingiems augalams teikiama tokia didelė reikšmė, „Rasayana“ nusprendė į trijų pro-age ajurvedinių vandenų formules įtraukti daug antioksidantų turinčių Amla, Tulsi ir Jazminų ekstraktų, kurie sužavės juos išbandžiusiųjų odą.

Odos tipas:
Jautriai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime