Katalogas
5 prieskonių mišinys Pancha Phoron, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50 g
Prekės ženklas: Classic Ayurveda
5 prieskonių mišinys Pancha Phoron, ekologiškas, Classic Ayurveda, 50 g
Prekės ženklas: Classic Ayurveda
Pancha Phoron (Panch Puran) yra gerai žinomas prieskonių mišinys iš penkių esminių prieskonių ir sudarantis daugelio egzotinių patiekalų bazę.
Šis prieskonių mišinys, pasak Ajurvedos šaltinių, padeda gerinti virškinimą.
Pancha Phoron yra gerai žinomas prieskonių mišinys iš penkių esminių prieskonių ir sudarantis daugelio egzotinių patiekalų bazę. Prieskonių mišinys Punch Puran turi ypatingą aromatą, tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, suteikia nuostabiai egzotišką skonį kiekvienam patiekalui. Penkerių prieskonių mišinys Panč-puronas pagerina Agni (virškinimo ugnį).
Prieskonių mišinys apkepinamas įkaitintoje keptuvėje su aliejumi arba ghi, tuomet prieskoniai visiškai atskleidžia savo aromatą ir skonį.
Šis prieskonių mišinys kilo iš Indijos Bengalijos valstijos, kuri yra žinoma dėl jos puikių patiekalų.
Bengalijos penkių prieskonių (Pancha Phoron) mišinys yra labai lengvas ir įdomaus skonio dėl saldžiųjų pankolių ir karčiųjų ožragių mišinio. Kiti ingredientai yra kmynai, kumynai ir garstyčių milteliai. Panč-puronas puikiai subalansuoja Vata došą ir yra plačiai naudojamas su dalais ir daržovėmis.
Ryžiai su lęšiais ir prieskoniais «Panch Puran»
Ingredientai:
Lęšiai – ½ stiklinės
Basmati ryžiai – ½ stiklinės
Prieskonių mišinys Panch Puran - 1 a.š.
Asafetida - 1/4 a.š.
Ciberžolė - 1/3 a.š.
Aliejus arba ghi
Paruošimas:
1. Lęšius gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje apie 1 val.
2. Ryžius išplauti ir nusausinti.
3. Keptuvėje įkaitinti 1-2 v.š. aliejaus arba ghi, įberti prieskonių mišinį ir maišant kepti kol prieskiniai pradės spragsėti.
4. Įdėti ryžius ir maišant kepti 5-10 minučių.
5. Įberti lęšius ir likusius prieskonius, įpilti vandens, kad dengtu per 1 cm. Uždengti dangčiu ir virti 15-20 min. Pasudyti ir permaišyti.
6. Tiekti su obuoliu čiatniu ar kitu padažu.
Bengalijos penkių prieskonių (Pancha Phoron) mišinys yra labai lengvas ir įdomaus skonio dėl saldžiųjų pankolių ir karčiųjų ožragių mišinio. Kiti ingredientai yra kmynai, kumynai ir garstyčių milteliai. Panč-puronas puikiai subalansuoja Vata došą ir yra plačiai naudojamas su dalais ir daržovėmis.
Ryžiai su lęšiais ir prieskoniais «Panch Puran»
Ingredientai:
Lęšiai – ½ stiklinės
Basmati ryžiai – ½ stiklinės
Prieskonių mišinys Panch Puran - 1 a.š.
Asafetida - 1/4 a.š.
Ciberžolė - 1/3 a.š.
Aliejus arba ghi
Paruošimas:
1. Lęšius gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje apie 1 val.
2. Ryžius išplauti ir nusausinti.
3. Keptuvėje įkaitinti 1-2 v.š. aliejaus arba ghi, įberti prieskonių mišinį ir maišant kepti kol prieskiniai pradės spragsėti.
4. Įdėti ryžius ir maišant kepti 5-10 minučių.
5. Įberti lęšius ir likusius prieskonius, įpilti vandens, kad dengtu per 1 cm. Uždengti dangčiu ir virti 15-20 min. Pasudyti ir permaišyti.
6. Tiekti su obuoliu čiatniu ar kitu padažu.
Sudedamosios dalys: juodųjų garstyčių sėklos *, vaistinė ožragė *, pankolis, kumino sėklos *, juodųjų kmynų sėklos (Kalonji)*
* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 50 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
50 g
Laikinai neturime
Laikinai neturime